Олександр Титов - арбітр матчу «Альянс» - «Прикарпаття»

Олександр Титов - арбітр матчу «Альянс» - «Прикарпаття»

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 28-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок "Альянс" - "Прикарпаття", що відбудеться найближчої середи, 26 травня, на сумському стадіоні "Ювілейний" в полі судитиме Олександр Титов.

Відзначимо, що поєдинки Першої ліги 34-річний рефері з Донецька почав обслуговувати з 2018-го року. Раніше ще у Другій лізі Титов працював на трьох переможних матчах за участі івано-франківської команди. У сезоні 2016/17 "Тепловик-Прикарпаття" вдома мінімально здолав хмельницьке "Поділля" (2:1), а наступного сезону "зелено-жовті" двічі були сильнішими за "Арсенал-Київщину" з Білої Церкви - (4:1 у гостях) і (2:0 вдома).

Згодом вже у Першій лізі 2018/19 Титов зафіксував ще одну домашню перемогу "Прикарпаття" над "Агробізнесом" (1:0), а минулого сезону він відсудив виїзний поєдинок 4-го туру з львівським "Рухом" (1:2), коли наприкінці першого тайму вилучив форварда гостей Романа Барчука, який у підсумку отримав 5 матчів дискваліфікації.

У матчі за участі команди з Липової Долини донецький арбітр працюватиме вдруге. У березні він обслуговував поєдинок 19-го туру чемпіонату "Альянс" - "Агробізнес" (1:1). А загалом у поточному сезоні Олександр Титов вже відсудив 11 ігор: 7 матчів Першої ліги, два - Другої ліги та одну кубкову гру.

Чемпіонат України. Перша ліга. 28 тур
«Альянс» (Липова Долина) - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)
26 травня 2021 року. Суми, стадіон "Ювілейний" - 18:00

Арбітр - Олександр Титов (Донецьк)
Асистенти арбітра - Андрій Лікаренко (Чернігів), Юрій Суряк (Львів)
Четвертий арбітр - Ярослав Пєсоцький (Суми)
Спостерігач арбітражу УАФ - Олександр Шамич (Київ)

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.