Олександр Кальонов - арбітр матчу «Минай» - «Прикарпаття»

Олександр Кальонов - арбітр матчу «Минай» - «Прикарпаття»

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на матчі 1-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок "Минай" - "Прикарпаття", що відбудеться найближчої суботи, 27 липня, на стадіоні " Минай Арена" в полі судитиме львівський арбітр Олександр Кальонов.

Відзначимо, що поєдинки Першої ліги 27-річний рефері обслуговує з 2017-го року. Ще у Другій лізі Кальонов працював на трьох матчах за участю івано-франківської команди. Тоді вдома "Тепловик-Прикарпаття" впевнено переміг "Арсенал-Київщину" (3:0) і запорізький "Металург" (7:0), а от на виїзді у Кременчуці зазнав мінімальної поразки від "Кременя" (0:1).

Минулого сезону у Першій лізі львівський арбітр зафіксував домашню перемогу "Прикарпаття" над "Гірником-Спорт" (1:0), а у завершальній грі сезону обслуговував виїзний матч 29-го туру з "Оболонь Броварем", в якому івано-франківці поступилися з рахунком 2:3.

Чемпіонат України. Перша ліга. 1 тур
«Минай» (Минай) - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)
27 липня 2019 року. Минай, стадіон "Минай Арена" - 18:00

Арбітр - Олександр Кальонов (Львів)
Асистенти арбітра - Ростислав Якимик (Львів), Юрій Суряк (Львів)
Четвертий арбітр - Вадим Запрутняк (Ужгород)
Спостерігач арбітражу УАФ - Олександр Циганков (Тернопіль)

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.