Олександр Афанасьєв - арбітр матчу «Кремінь» - «Прикарпаття»

Олександр Афанасьєв - арбітр матчу «Кремінь» - «Прикарпаття»

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 6-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок "Кремінь" - "Прикарпаття", що відбудеться найближчої неділі, 11 жовтня, на стадіоні "Кремінь-Арена" ім. Олега Бабаєва у Кременчуці в полі судитиме Олександр Афанасьєв.

Відзначимо, що поєдинки Першої ліги 33-річний рефері з Харкова почав обслуговувати з 2017-го року, а до цього два сезони він судив ігри Другої ліги. Саме у друголіговому сезоні 16/17 цей арбітр вперше працював на матчі за участі івано-франківської команди. 25 травня 2017 року "Тепловик-Прикарпаття" у 32-му турі на виїзді мінімально поступився винниківському "Руху" (0:1), який тоді очолював... нинішній наставник Команди рідного краю Руслан Мостовий.

У Першій лізі 2018/19 Афанасьєв обслуговував ще один виїзний матч "Прикарпаття", який також завершився мінімальною поразкою івано-франківців - проти "Миколаєва" (0:1). Відзначимо також, що харківський рефері працював на чотирьох поєдинках "Кременя": у Другій лізі (три перемоги) і Першій лізі (одна поразка). У поточному сезоні цей арбітр вже відсудив два вересневі матчі: "Альянс" - "ВПК-Агро" (3:2) у Першій лізі та "Вікторія" - "Діназ" (0:0, пен. 8:7) у Кубку України.

Чемпіонат України. Перша ліга. 6 тур
«Кремінь» (Кременчук) - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)
11 жовтня 2020 року. Кременчук, стадіон "Кремінь-Арена" - 16:00

Арбітр - Олександр Афанасьєв (Харків)
Асистенти арбітра - Олександр Лапицький, Олексій Вітт (обидва - Київ)
Четвертий арбітр - Олександр Садовий (Кременчук)
Спостерігач арбітражу УАФ - Олександр Якименко (Київ)

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.