Офіційно: «Прикарпаття» і «Нива» зіграють у Калуші

Офіційно: «Прикарпаття» і «Нива» зіграють у Калуші

Визначено дату, час та місце проведення матчу 8-го туру чемпіонату Першої ліги "Нива" - "Прикарпаття". Цей поєдинок відбудеться найближчої середи, 21 жовтня, на стадіоні "Хімік" у Калуші (поч. 15:00). Гра відбудеться без глядачів. Річ у тім, що згідно постанови Кабінету міністрів України, проведення спортивних заходів у регіонах, що входять до "червоної зони" - заборонено. 

Оскільки з 19 жовтня міста Тернопіль та Івано-Франківськ входять до регіонів з "червоним" рівнем епідемічної небезпеки поширення COVID-19, між обома клубами було досягнуто згоди щодо проведення календарної гри у Калуші. Відтак господарем матчу цієї середи буде "Прикарпаття", а поєдинок другого кола уже пройде на полі "Ниви".

Також відзначимо, що і наступний свій домашній матч 9-го туру Першої ліги з "Миколаєвом" Команда рідного краю проведе на полі калуського стадіону "Хімік" - наступного понеділка, 26 жовтня. Дане рішення про зміну місця проведення матчів погоджене Адміністрацією ПФЛ.

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.