Офіційно: проти «Кременя» зіграємо з глядачами. Вхід - вільний!

Офіційно: проти «Кременя» зіграємо з глядачами. Вхід - вільний!

Найближчий календарний поєдинок "Прикарпаття" проведе цієї суботи вдома з кременчуцьким "Кременем". На матч 21-го туру Першої ліги нарешті зможуть вільно потрапити вболівальники! Трибуни стадіону "Рух" можуть вмістити не більше ніж на 50% місць - з дотриманням відповідних протиепідемічних норм.

Про це стало відомо після офіційного рішення Державної комісії ТЕБ та НС, згідно з яким Івано-Франківська область з 10 квітня житиме за правилами "жовтої" карантинної зони. Тож футболісти "Прикарпаття" зіграють свій домашній матч з глядачами вперше з вересня 2020 року, коли вболівальники в обмеженій кількості могли потрапити на кубкову гру із "Колосом".

Нагадаємо, що поєдинок "Прикарпаття" - "Кремінь" відбудеться у суботу, 10 квітня на стадіоні "Рух". Початок гри о 16:00 (вхід вільний). Звертаємося з проханням про дотримання карантинних норм (маски, соціальна дистанція) та запрошуємо усіх охочих. Ми дуже скучили, нам потрібна Ваша підтримка!

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.