Офіційно: Назарій Воробчак підписав контракт з «Минаєм»

Офіційно: Назарій Воробчак підписав контракт з «Минаєм»

Екс-гравець івано-франківського "Прикарпаття" Назарій Воробчак, який під час літніх зборів був на перегляді у складі "Минаю", підписав дворічний контракт із командою української Прем'єр-ліги.

Минулого сезону 22-річний фланговий півзахисник івано-франківців двічі ставав "найкращим молодим гравцем" за версією Sport Arena (616 тур), увійшов до символічних збірних Першої ліги від сайту Footboom (615 тур), а вболівальники "Прикарпаття" визнали Назарія найкращим гравцем команди у першій частині чемпіонату 2021/22!

За два з половиною сезони у "зелено-жовтих" кольорах прикарпатців Воробчак зіграв 63 матчі у Першій лізі та Кубку України, забивши 6 голів.

Керівництво МФК "Прикарпаття", тренерський штаб, партнери по команді та вболівальники щиро вдячні Назарію Воробчаку за час, проведений в івано-франківській команді, тож бажають йому міцного здоров'я, спортивного довголіття та успіхів у подальшій футбольній кар'єрі!

Два з половиною роки я захищав кольори рідного клубу МФК «Прикарпаття» і ніколи не жалів про моє рішення виступати за івано-франківську команду, але настав час для нового виклику у моїй кар’єрі.

Перш за все хочу подякувати всім, хто був зі мною весь цей час: тренерам, команді, всім працівникам клубу і кожному вболівальнику. Ви дали мені той досвід, ту підтримку і мотивацію, яка була мені необхідна для росту.

Дякую Командо! МФК Прикарпаття!  - написав Назарій Воробчак

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.