Офіційно: 21-річний Валерій Сад - новачок «Прикарпаття»

Офіційно: 21-річний Валерій Сад - новачок «Прикарпаття»

Напередодні матчу 10-го туру Першої ліги "Прикарпаття" дозаявило ще одного гравця - 21-річного Валерія Сада, який перебрався до Івано-Франківська на правах "вільного агента". Співпраця розрахована до завершення сезону 2020/21. Новачок Команди рідного краю виступатиме під 11-им ігровим номером, а дебютувати може вже навіть завтра - у грі з "Агробізнесом". 

Валерій Сад (18.12.1998) - вихованець стрийської "Скали", грає на позиції центрального чи атакуючого півзахисника. У чемпіонаті ДЮФЛУ виступав саме за стриян (50 матчів, 7 голів). Згодом у футболці "Скали" провів більше 30-ти матчів в молодіжній першості УПЛ (U-19) та 26 ігор у Другій лізі України (4 голи). У сезоні 2016/17 був в оренді у Словаччині, де грав за молодіжний склад команди "Партизан" (Бардіїв).

У липні 2018 року перейшов у рівненський "Верес", за який провів 41 офіційну гру. По завершенні сезону 2018/19 за версією Sportarena.com увійшов до списку найперспективніших гравців ПФЛ. У березні 2020 року підписав контракт з чернівецькою "Буковиною", але вже в червні після карантину став гравцем першолігової "Волині" з Луцька (9 матчів, 2 голи). 

Відзначимо, що новачок Команди рідного краю Валерій Сад має прикарпатське коріння та зареєстрований у с. Глибівка Богородчанського району.


ВІТАЄМО У КОМАНДІ РІДНОГО КРАЮ!

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.