Офіційна заява МФК Прикарпаття

Офіційна заява МФК Прикарпаття

Для МФК Прикарпаття є великою несподіванкою, що представник Івано-Франківщини опинився у списку клубів в яких нібито проводилися обшуки та слідчі дії щодо договірних матчів.

Офіційно до МФК Прикарпаття ніхто з представників правоохоронних органів не звертався. Команда Рідного Краю працює в штатному режимі, готуючись о матчів двох заключних турів Чемпіонату України з футболу серед клубів Другої Ліги сезону 2017/18 років.

Ні МФК "Прикарпаття", як юридична особа, створена у 2016 році, ні її гравці, ні функціонери чи посадові особи не є і не були учасниками розслідувань чи подій, про які йдеться у нинішній резонансній прес-конференції керівництва правоохоронних органів України. На даний момент юридично МФК Прикарпаття ще не є клубом Першої Ліги, тому цілком можливо, що мова йде про події інших періодів. 

Як зазначив в коментарі westnews.com.ua президент МФК "Прикарпаття" Василь Ольшанецький: 

"Ми зберемо всіх тренерів, гравців та працівників клубу і обговоримо цю ситуацію, але я впевнений, що ніхто з нашого клубу в цьому участі не брав, інакше мені б про це було відомо.

Якщо буде звернення від правоохоронних органів, то я і всі в клубі будемо сприяти розслідуванню. Якщо б так сталося, що хтось з МФК “Прикарпаття” був в цьому замішаний, то в то й же день цієї людини не буде в клубі."