Одразу три гравці і тренер «Прикарпаття» - у символічній збірній 17-го туру!

Одразу три гравці і тренер «Прикарпаття» - у символічній збірній 17-го туру!

Сайт SportArena назвав символічну збірну за підсумками зіграних матчів 17-го туру Першої ліги. Після впевненої домашньої перемоги над "Інгульцем" (4:0) до числа кращих потрапили одразу троє гравців "Прикарпаття" - Богдан Оринчак, Олег Веприк і Роман Барчук, а також наставник Команди рідного краю Володимир Ковалюк, якого відзначило Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу!

Символічна збірна 17-го туру Першої ліги:

Воротар – Олексій Паламарчук (Балкани)

Захисники:
правий захисник – Сергій Чеботаєв (СК Дніпро-1)
центральний захисник – Дмитро Поспєлов (Металіст 1925)
центральний захисник – Роман Мірошник (Авангард)
лівий захисник – Євгеній Шевченко (Оболонь Бровар)

Півзахисники:
правий півзахисникБогдан Оринчак (Прикарпаття)
Навряд чи Інгулець сподівався на такий погром в Івано-Франківську – господарі зіграли настільки агресивно та інтенсивно, що зуміли здобути розгромну перемогу над значно досвідченішим суперником. Чи не найактивнішим серед прикарпатців був Оринчак. Його зусиллями лівий фланг оборони гостей був постійною «гарячою зоною». Богдан регулярно йшов у обводку, брав гру на себе, кілька разів пробивав по воротах Ганєва. Відкрив рахунок на добиванні, закрив – завдяки пресингу та власному перехопленню.

центральний півзахисник – Олег Веприк (Прикарпаття)
Як бачимо, найдосвідченіші гравці Прикарпаття гідно виконують своє лідерське завдання. Веприк дуже здорово відіграв проти масованого півзахисту Інгульця, гарно розпоряджався м’ячем, який у нього можна було відібрати хіба що з порушенням. Традиційно здорово виконував стандарти. Після його кутових кілька разів було дуже гостро, власне, гол Француза відбувся якраз після корнера Олега. Веприк віддав усі сили грі й залишав поле під оплески, коли гру було вже фактично зроблено.

атакувальний півзахисник – Ігор Загальський (СК Дніпро-1)
лівий півзахисник – Олександр Назаренко (СК Дніпро-1)

Нападники:
нападник – Роман Барчук (Прикарпаття)
Грав так, що щепки летіли – часто вступав у єдиноборства, пресингував, давав адресу передачам. Недарма, до речі, відразу кілька разів із показною невимушеністю опинявся на ударних позиціях. Міг забивати й раніше (згадаємо вихід один на один), але в підсумку дочекався свого шансу, зреагувавши на незграбні дії суперників та записавши на свій рахунок третій м’яч у ворота Інгульця.

нападник - Іван Матяж (Авангард)

Тренер туру – Володимир Ковалюк (Прикарпаття)
Інгулець – статусний суперник, один із претендентів на лідируючі місця в чемпіонаті та учасник чвертьфінальних матчів Кубка України. Прикарпаття – новачок Першої ліги, який похвально комплектує склад вихованцями місцевого футболу, виконуючи ще й соціальну місію та підтримуючи місцевий спорт. Тим не менш, івано-франківцям вдалося завдати суперникам розгромної поразки – 4:0. Тож наш сьогоднішній лауреат у Першій лізі – головний тренер Прикарпаття Володимир Ковалюк. Його підопічні зуміли вдруге в сезоні обіграти Інгулець.

Ось розбір тренерської роботи лауреата від Всеукраїнського об’єднання тренерів з футболу (середній бал - 4,6)

Джокер туру – Володимир Ткач і Артем Ковбаса (Оболонь Бровар)
Гол туру – Дмитро Поспєлов (Металіст 1925 - Волинь)
Герой туру – Богдан Оринчак (Прикарпаття)

За версією сайту SportArena