«Оболонь» - «Прикарпаття». Анонс матчу 4-го туру

«Оболонь» - «Прикарпаття». Анонс матчу 4-го туру

У суботу, 14 серпня, "Прикарпаття" проведе свій черговий поєдинок у чемпіонаті. Суперником івано-франківців у 4-му турі Першої ліги стане київська "Оболонь". Гра відбудеться у столиці України на "Оболонь Арені". Початок о 18:45, пряма трансляція на телеканалі "Футбол-1". Передуватиме матчу та одразу після нього - програма "Перша ONLINE"

Цікаво, що минулого літа вперше матч за участі "Прикарпаття" як раз з "пивоварами" в прямому етері показав телеканал "Футбол-1". Тоді гості зуміли відібрати очки у незручного для себе суперника, відігравши два м'ячі наприкінці поєдинку - 3:3. А от в інших п'яти поєдинках неодмінно перемагали кияни. Суботній матч розсудить арбітр Прем'єр-ліги - 37-річний одесит Дмитро Бондаренко, і це буде третя в історії гра "зелено-жовтих", на якій використовуватиметься система відеодопомоги арбітрам VAR.

У трьох стартових турах підопічні Олега Рипана зуміли набрати всього три очки. Після розгромної виїзної перемоги над "Ужгородом" (6:0) івано-франківці зазнали двох поразок - у гостях від "Олімпіка" (0:2) і вдома від "Металіста" (1:4). Причому, минулого тижня з 15-ї хвилини господарі грали у меншості, коли арбітр показав пряму червону картку Воробчаку і призначив пенальті у ворота Новака.

А от "Оболонь" провела лише два поєдинки на виїзді, здобувши 4 залікові бали з дебютантами Першої ліги. Після нульової нічиєї з "Поділлям" у третьому турі "пивовари" здолали "Ужгород" (2:0). Матч 2-го туру з "Альянсом" перенесений за спільним рішенням команд, яке погоджено з ПФЛ. Тож поєдинок з "Прикарпаттям" стане для підопічних Валерія Іващенка першим домашнім у цьому сезоні.

Чи зуміють івано-франківці перервати свою невтішну програшну серію і зачепитись за турнірні очки у Києві? Запрошуємо вболівальників подивитися трансляцію на великому екрані і підтримати МФК "Прикарпаття"! Традиційна фан-зона вже звично діятиме на території Палацу Потоцьких (вул. Шпитальна, 3). Вхід безкоштовний.

Чемпіонат України. Перша ліга. 4 тур
«Оболонь» (Київ) - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)
14 серпня 2021 року. Київ, стадіон "Оболонь Арена" - 18:45

Арбітр: Д.Бондаренко (Одеса). Асистенти арбітра: Д.Козорезов (Одеса), С.Марулін (Херсонська обл.).
4-й арбітр: Д.Кузовлєв (Запоріжжя). Спостерігач арбітражу: В.Швецов (Одеса).
Арбітр ВАА: М.Козиряцький (Запоріжжя). Асистент ВАА: О.Беркут (Суми). Спостерігач ВАА: С.Задіран (Дніпро).

ДИВИТИСЯ "ФУТБОЛ-1" НАЖИВО

Оболонь - Прикарпаття. Перший домашній матч "пивоварів" у 31-му чемпіонаті. "Оболонь" вдало раніше поводила свої зустрічі з "Прикарпаттям", перемігши івано-франківців 5 разів у 6-ти матчах і одного разу порівну поділивши очки зі суперниками. "Прикарпаттям" обходиться без нічиїх у Першій лізі 13 матчів підряд: 5 перемоги та 8 поразок.

Баланс ігор у Першій лізі - 6: +5=1-0, м’ячі 15-7. Баланс ігор на полі Оболоні - 3: +2=1-0, м’ячі 10-6.

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.