«Оболонь Бровар» - «Прикарпаття». Анонс матчу 29-го туру

«Оболонь Бровар» - «Прикарпаття». Анонс матчу 29-го туру

У неділю, 19 травня, відбудуться поєдинки передостаннього 29-го туру Першої ліги. Івано-франківське "Прикарпаття" гостюватиме у Києві, де зустрінеться з п'ятою командою чемпіонату - "Оболонь Бровар". Початок матчу о 17-й годині.

Підопічні Володимира Ковалюка, які перед звітним туром перебувають на 9-й сходинці турнірної таблиці, першими серед усіх учасників завершать програму чемпіонату. І лише після останнього ігрового дня дізнаються своє підсумкове місце. До 17-ти "осінних" очок стільки ж івано-франківці додали навесні (5 перемог і 2 нічиї). І це зважаючи на серйозні кадрові проблеми через постійні дискваліфікації і травми.

А от "Оболонь Бровар" перебуває у п'ятірці завдяки вагомому очковому багажу (32 бали), заробленому у першій частині сезону. Цьогорічну весну "пивовари" ніяк не можуть занести собі до активу. З початку квітня "зелено-білі" не можуть виграти вже 6 матчів поспіль (3 нічиї та 3 поразки), і фактично залишаться без плей-офф, адже за два тури ло фінішу відстають від третього місця вже на 6 очок.

Нагадаємо, що у першому колі долю матчу 14-го туру в Івано-Франківську вирішив один гол, забитий гостями у компенсований час. У кінцівці столична команда провела швидку багатоходівку, а навіс Шевченка з лівого флангу головою замкнув Єфремов, принісши мінімальну перемогу "пивоварам" - 0:1. А ще цей поєдинок запам'ятався "тренерськими фінтами" наставників обох команд - Сергія Ковальця і Володимира Ковалюка.

До Києва "Прикарпаття" відправилося в обмеженому складі - всього з одним нападником. На виїзді не зможуть допомогти Команді рідного краю дискваліфіковані Оринчак, Цюцюра та Дитко, а також Барчук, Новак і Дербах, які ще відновлюються після травм. Тож на "Оболонь Арені" прикарпатці гратимуть "і за себе, і за того хлопця". У господарів через перебір попереджень цей поєдинок пропускатиме лише Семенко.

Недільна гра 29-го туру "Оболонь Бровар" - "Прикарпаття" розпочнеться о 17:00. Ми запрошуємо івано-франківських вболівальників подивитися матч на великому екрані і підтримати Команду рідного краю! Традиційна фан-зона буде під накриттям на території Палацу Потоцьких (вул. Шпитальна, 3). Вхід безкоштовний.

Чемпіонат України. Перша ліга. 29 тур
«Оболонь Бровар» (Київ) - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)
19 травня 2019 року. Київ, стадіон "Облонь Арена" - 17:00

Арбітр: О.Кальонов (Львів). Асистенти арбітра: О.Беркут (Сімферополь), Д.Кєскюла (Дніпропетровська обл).
4-й арбітр: К.Заброда (Київ). Спостерігач арбітражу: В.Лисакевич (Харків).

ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Прикарпаття проведе останній матч в чемпіонаті - але не в сезоні. 23 травня до Івано-Франківська завітає португальська Браги! Поділяючи 9-10 місця з МФК Миколаєвом і всього на три очки відстаючи від Балкан, ще можна поліпшити своє турнірне становище. Оболонь-Бровар такої ж думки - зараз вона п'ята з 3-очковим відставанням від харків'ян і всього на 2 очки випереджаючи краматорців.

Що треба знати?
- оболонці не перемагають з перших чисел квітня (3 нічиї і 3 поразки)
- коуч киян Ковалець рулить за результативними замінами (одразу 11)
- а ось Прикарпаття останнім часом в ударі - 7 очок з 9 можливих за три останні тури при тому, що в суперниках два гранди
- хороші івано-франківці і в гостях - в починаючи з квітня, вони виграли два матчі при одній нічиїй (ігри були результативними - 8:6 в загальному)
- у прикарпатців рулять вінгери - у Конкольняка 4 голи і 2 ассисти за останніх 4 тури, а у Оринчак - 4 голи і два стандарти, зароблені під голи
- в першому колі оболонці виграли в Івано-Франківську завдяки пізньому голу Єфремова

SportArena