«Оболонь Бровар» - «Прикарпаття». Анонс матчу 22-го туру

«Оболонь Бровар» - «Прикарпаття». Анонс матчу 22-го туру

Поєдинок на столичній "Оболонь Арені" завершуватиме програму 22-го туру Першої ліги. В гості до місцевих "пивоварів" завітає Команда рідного краю. Початок сьогоднішного матчу о 19:00, його наживо покаже телеканал "Футбол-1".

Після відновлення чемпіонату обидві команди провели по дві гри і на двох зуміли здобути всього одне турнірне очко. "Оболонь Бровар" слідом за домашньою нічиєю з "Авангардом" (1:1) мінімально поступилася в Луцьку (0:1). А "Прикарпаття" у червні двічі програло - у Миколаєві (1:5) і вдома з "Чорноморцем" (0:1), зазнавши шостої поспіль поразки у сезоні.

Візит до столиці України - непросте випробування для підопічних Володимира Ковалюка, однак івано-франківці у цьому чемпіонаті без комплексів грають на виїзді (по 10 очок здобуто вдома й на чужих полях). Тож гості постараються перервати невдачі у протистояннях з "пивоварами", яким вони програли всі три попередні зустрічі. Минулого сезону Єфремов приніс виїзну перемогу киянам наприкінці гри - 1:0. У столиці Кузьмин двічі зрівнював рахунок, однак підсумкові 3:2 знову були на користь "Оболоні Бровар". У першому колі м'ячі Єфремова і Покотилюка дозволили втретє тріумфувати "зелено-білим" - 2:0.

Вкотре у поточному сезоні "Прикарпаття" не дорахується кількох гравців. Гру у Києві пропускатимуть два дискваліфіковані Романи - Кузьмин і Дитко, відновлюються після травм Новак, Француз, Бочкур та Януш. Щоправда, повернуться на поле Бойко і Барчук. У "пивоварів" через перебір "гірчичників" не зіграє Покотилюк.

Чи зуміє "Прикарпаття" перервати свою невтішну програшну серію і зачепитись за турнірні очки у Києві? Запрошуємо івано-франківських вболівальників подивитися трансляцію на великому екрані і підтримати Команду рідного краю! Традиційна фан-зона вже звично діятиме на території Палацу Потоцьких (вул. Шпитальна, 3). Вхід безкоштовний.

Чемпіонат України. Перша ліга. 22 тур
«Оболонь Бровар» (Київ) - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)
6 липня 2020 року. Київ, стадіон "Оболонь Арена" - 19:00

Арбітр: С.Лапко (Львів). Асистенти арбітра: О.Гавеля (Кривий Ріг), Д.Кєскюла (Дніпропетровська обл.).
4-й арбітр: К.Заброда (Київ). Спостерігач арбітражу: М.Левко (Чернівці).

ДИВИТИСЯ "ФУТБОЛ-1" НАЖИВО

"Оболонь Бровар" - "Прикарпаття". За якістю гри підопічні Мазуренка виглядали непогано в Луцьку, але знову не пощастило в завершенні. "Прикарпаття" ж програло обидві зустрічі з моменту відновлення сезону і втратило Романа Дитка та Романа Барчука. У "пивоварів" не зіграє найбільш креативний гравець центру поля Максим Покотилюк. Проте, "Оболонь Бровар" зобов'язана переривати невдалу серію і продовжувати таким чином серію невдач "Прикарпаття". Нагадаємо, що в пасиві команди Володимира Ковалюка вже шість поразок поспіль. 

"Пивоварам" пора б прокинутися. Так, вони не провалилися в Луцьку, але за дві гри на їхньому рахунку тільки одне очко, що для претендента на призові місця - мізер. Можливо саме в матчі проти "Прикарпаття" вони нарешті порадують уболівальників, інакше з гонки за вихід в УПЛ вони випадають.

UA-Футбол

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.