Назарій Воробчак - найкращий гравець «Прикарпаття» у першій частині сезону 2021/22!

Назарій Воробчак - найкращий гравець «Прикарпаття» у першій частині сезону 2021/22!

20 грудня МФК "Прикарпаття" спільно з інформаційним партнером - обласним спортивним сайтом SPORT.IF.UA - дали старт голосуванню з визначення найкращого гравця івано-франківської команди у першій частині сезону 2021/22 років. Впродовж тижня будь-хто з вболівальників мав можливість віддати свій голос у клубних соцмережах Facebook та Instagram за найкращого на його думку футболіста.

Отож, за підсумками інтернет-симпатій переможцем став 21-річний фланговий півзахисник Назарій Воробчак (170 голосів), який з великою перевагою випередив своїх партнерів по команді - Владислава Семотюка (68 голосів) і Романа Барчука (55 голосів), що посіли відповідно друге і третє місця у рейтингу вболівальників.

Далі йдуть: 17 - Іван Пастух, 15 - Михайло Писко, 13 - Василь Цюцюра, 12 - Ростислав Волошинович, 10 - Іван Піцан. Решта футболістів івано-франківської команди набрали менше десяти голосів.

Нагадаємо, що першій частині сезону Назарій Воробчак зіграв у 22 матчах "Прикарпаття", провівши на футбольному полі 1576 хвилин. На його рахунку - 4 забиті м'ячі і 4 результативні передачі. Це другий показник у команді після Романа Барчука за системою "гол+пас". Воробчак двічі визнавався "найкращим молодим гравцем туру" на думку сайту Sport Arena і двічі входив до символічних збірних (6 і 15 тури чемпіонату) за версією сайту Footboom.com.

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.