На турецькому зборі «Прикарпаття» запланувало 4 спаринги

На турецькому зборі «Прикарпаття» запланувало 4 спаринги

Івано-франківське "Прикарпаття" продовжує підготовку до весняної частини чемпіонату Першої ліги. У п'ятницю ввечері футболісти і представники тренерського, медичного, адміністративного штабів прибули до готелю Atlantis у місті Белек, де пройде третій навчально-тренувальний збір.

Вилетівши о 15:15 зі Львова, івано-франківська делегація транзитом через Стамбул дісталася до Анталії, звідки на автобусі відправилася до готелю, де й буде базуватися наступпні два тижні. У суботу вранці івано-франківська команда провела перше тренування, яке носило "втягувальний" характер.

Під час збору у Туреччині заплановано чотири контрольні поєдинки із зарубіжними суперниками - з Білорусі, Швейцарії, Норвегії. Більш детальніше - з ким саме зіграють підопічні Володимира Ковалюка - повідомимо згодом. Контрольні матчі на узбережжі Середземного моря івано-франківці зіграть 4-го, 7-го, 11-го та 14-го березня.

15 березня "Прикарпаття" повернеться додому, де продовжить готуватися безпосередньо до першого офіційного поєдинку 2019 року - виїзного матчу 19-го туру проти "Колоса" з Ковалівки.