«Миколаїв» - «Прикарпаття». Анонс матчу 5-го туру

«Миколаїв» - «Прикарпаття». Анонс матчу 5-го туру

У п'ятницю, 17 серпня, у місті корабелів матчем "Миколаєва" та "Прикарпаття" розпочнеться 5-й тур Першої ліги.

У новітній історії суперники ще не зустрічалися, однак команди двох міст мають свій літопис взаємин. Скажімо, 2007 року, коли востаннє "Прикарпаття" гостювало в Миколаєві, господарі виграли - 4:0.

Нині обидві команди будуть у сприятливих для себе умовах. Річ у тім, що миколаївці ще не програвали вдома в новому сезоні, а івано-франківці свій перший виїзний матч після повернення у Першу лігу виграли, та ще й у "Інгульця".

В минулому турі обидві команди зазнали поразок ("Миколаїв" - у Петровому, "Прикарпаття" - вдома від "Колоса"), до того ж, через дискваліфікації вони втратили провідних захисників. Гоподарям не допоможе Андрій Гурський, а у гостей цю гру пропускатиме Віктор Данищук.

Прес-служба ПФЛ

Чемпіонат України. Перша ліга. 5 тур
«Миколаїв» (Миколаїв) - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)

17 серпня 2018 року. Миколаїв. Центральний міський стадіон - 18:00
Арбітр: О.Афанасьєв (Харків). Асистенти арбітра: Р.Прощенко (Дніпро), В.Кисельов (Суми).
4-й арбітр: Є.Єрємєєв (Миколаїв). Спостерігач арбітражу: О.Головков (Сєвєродонецьк).

ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Цього тижня склад "Прикарпаття" поповнився воротарем Андрієм Новаком. Поява такого досвідченого стража воріт повинна додати більше впевненості гравцям на полі. Дебютувати Андрій зможе у матчі проти "Миколаєва".

У складі миколаївців варто виділити захисника Андрій Гурського, який цього сезону є незамінним гравцем в основному складі, але у звітному матчі своїй команді допомогти не зможе. У попередньому матчі проти "Інгульця" захисник отримав червону картку. Свого часу Гурський провів пів сезону у франківському ПФК "Прикарпаття" (2011/2012). За "зелено-жовтих" зіграв 13 матчів та забив 3 голи.

Наразі у господарів поля 7 очок, які вони здобули завдяки нічиїй із "Оболонь-Бровар" та перемогам над "Коброю" (0:2) і "Балканами" (2:1). В попередньому турі "біло-сині" поступились у Петровому (2:0). У турнірній таблиці "Миколаїв" розмістився на 6 рядку, тоді як "Прикарпаття" поза десяткою - 12 місце.

Мабуть після чотирьох поспіль 0:1 для "Прикарпаття", франківці не проти побачити такий же рахунок на табло і після завершення цього матчу, адже враховуючи гостьовий статус, він буде на їх користь.

Статистика протистоянь між "Прикарпаттям" (пізніше - "Спартак") та "Миколаєвом" (раніше - "Евіс") налічує 22 матчі (8 перемог, 7 нічиїх, 7 поразок, м'ячі 26:25).

Sport.if.ua