«Миколаїв» - «Прикарпаття». Анонс матчу 24-го туру

«Миколаїв» - «Прикарпаття». Анонс матчу 24-го туру

У п'ятницю, 30 квітня, івано-франківське "Прикарпаття" гостюватиме у Миколаєві, де зіграє поєдинок 24-го туру чемпіонату з місцевим однойменним клубом. Гра відбудеться на основному полі Центрального міського стадіону. Матч відбудеться без глядачів, початок о 16-й годині.

Після поразки від тернопільської "Ниви" (1:2) підопічні Руслана Мостового опустилися на 15-е місце місце, хоча провели на 1-2 гри менше, аніж безпосередні конкуренти у боротьбі за виживання. Тож у кожній грі івано-франківцям потрібно чіплятися за турнірні очки, щоб залишити зону вильоту.

"Миколаїв" навесні провів 7 матчів, в яких набрав 11 залікових балів і наразі посідає шосту позицію. "Корабели" були сильнішими за "Альянс" (2:0), "Гірник-Спорт" (3:0) та "Оболонь" (5:3). Дещо несподівано зіграли внічию з "Авангардом" (0:0), а з суперниками з ТОП-п'ятірки підопічні Іллі Близнюка на виїзді зуміли набрати всього одне очко: нічия з "Волинню" (0:0) та поразки з "Металістом 1925" (0:1) і "Вересом" (1:3). 

Це при тому, що "Миколаїв" найкраще у Першій лізі грає саме на виїзді, здобувши 22 очки. Натомість "Прикарпаття" у гостьових матчах цього сезону зуміло набрати всього 6 балів (1 перемога, 3 нічиї, 6 поразок). Нагадаємо, що у першому колі в Калуші все вирішив красень-гол Cергія Кулинича - 0:1. Сьогодні не допоможе гостям Ростислав Волошинович, котрий пропустить гру через перебір "жовтих" карток.

А загалом "Миколаїв" є дуже незручним суперником для "Прикарпаття". У попередніх шести поєдинках івано-франківці зуміли лише одного разу відібрати очки, зігравши вдома внічию 1:1 ще у серпні 2019 року. А дві з п'яти поразок стали розгромними. Як раз два останні візити до Миколаєва завершилися для гостей фіаско з однаковим рахунком 1:5...

Чи зуміють прикарпатці нарешті переламати невтішну статистику і виграти у "корабелів"? Запрошуємо івано-франківських вболівальників подивитися трансляцію на великому екрані і підтримати МФК "Прикарпаття"! Традиційна фан-зона вже звично діятиме на території Палацу Потоцьких (вул. Шпитальна, 3). Вхід безкоштовний.

Чемпіонат України. Перша ліга. 24 тур
«Миколаїв» (Миколаїв) - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)

30 квітня 2021 року. Миколаїв, Центральний міський стадіон - 16:00
Арбітр: А.Кошура (Чернівці). Асистенти арбітра: Я.Пилипенко (Кропивницький), О.Гірс (Одеса).
4-й арбітр: І.Голіяк (Миколаївська обл.). Спостерігач арбітражу: П.Брюхов (Кременчук).

ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ

"Миколаїв" - "Прикарпаття". Теоретично, у "корабелів" ще залишаються шанси наздогнати "Металіст 1925", який йде третім, і навіть зачепитися за УПЛ. В останніх матчах представники півдня України виглядали непогано, проте все зіпсувала гра проти "Вереса", програна за всіма статтями. До кінця сезону, якщо "Миколаїв" дійсно планує вести боротьбу за трійку, потрібно постаратися не втрачати очки. Або хоча б зробити це мінімальну кількість разів. У 24-му турі від них точно очікують перемоги - "Прикарпаття" зараз на серйозному спаді та вже опустилося в зону вильоту, - анонсує UA-Футбол.

Поєдинок старожилів Першої ліги. «Прикарпаття» після поразки в минулому турі опустилося в зону вильоту, хоча ще має гру в запасі. Прикарпатці за кількістю забитих  голів в чемпіонаті випереджають лише на один м’яч аутсайдерів з Кристалу. В «Миколаєва» навпаки один з найкращих показників результативності – 37 голів, а більше на один м’яч лише в «Агробізнеса», - зазначає офіційний сайт ПФЛ.

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.