«Миколаїв» - «Прикарпаття» - 5:1. Післямова

«Миколаїв» - «Прикарпаття» - 5:1. Післямова

Зіновій ВАСИЛІВ, тренер "Прикарпаття":
- Готувалися до відновлення чемпіонату, але наші футболісти поки ще не в такій фізичній готовності. Допустили помилки в першому таймі, десь у гравців немає концентрації - не дограли до кінця при двох стандартах біля наших воріт. Пропустили двічі, потім видалення... Вважаю, коли ми залишилися вдесятьох - гра вже була майже зроблена.

Хоча забили один м'яч у відповідь, потім був призначений пенальті. Не знаю, потрібно дивитися повтор... 4:1, потім ще одне видалення, і гра була фактично зроблена.

Ілля БЛИЗНЮК, головний тренер "Миколаєва":
- Дуже відповідально підходили до цього матчу. Довго команда не тренувалася, зібралися разом зовсім недавно. У цейтноті потрібно було якось підготувати команду. Думаю, сьогодні впоралися із поставленим завданням.

Гадаю, у нас все ще попереду. Провели невелику ротацію, випустили молодих гравців. Доробок по результату в першому таймі допоміг нам відчувати себе комфортно. Фізична готовність залишає бажати кращого, але є ігрова дисципліна.

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.