«Миколаїв» - «Прикарпаття» - 1:0. Післямова

«Миколаїв» - «Прикарпаття» - 1:0. Післямова

У поєдинку 5-го туру Першої ліги "Прикарпаття" знову зазнало мінімальної гостьової поразки від "Миколаєва" (0:1). Своїми враженнями від гри поділилися головний тренер господарів Руслан Забранський та наставник івано-франківців Володимир Ковалюк.

Руслан ЗАБРАНСЬКИЙ, головний тренер "Миколаєва":
- З жовтня місяця ми програли на домашньому стадіоні тільки один матч. Приємно, що продовжили цю приємну традицію. Таким буде весь чемпіонат - нервовим, складним, бойовим, як кажуть вболівальники «валідольним».

Історично для нас "Прикарпаття" непростий суперник. Я пам'ятаю свою першу гру в "Миколаєві", якраз вона була з "Прикарпаттям", було величезне бажання перемогти. В ході гри у них був вилучений воротар за фол останньої надії, вийшов його змінник і нам вдалося забити лише в компенсований час - мій гол приніс перемогу (посміхається).

Можна було полегшити собі життя: створили чимало гольових моментів, які ми були зобов'язані реалізовувати. Ходять розмови про те, що можливо на Кубок ми зіграємо молоддю або другим складом. Але я не думаю, що вдамося до великої ротації: дві-три людини, можливо, отримають відпочинок, а так будемо грати основою, адже зараз все в рівних умовах.

Володимир КОВАЛЮК, головний тренер "Прикарпаття":
- Щоб перемагати, потрібно забивати голи. У нас є моменти, намагаємося, боремося, але без голів не буде перемог в іграх. Хороший матч, воротар відбив пенальті ... Але пропустили, не змогли далі повернутися в гру.

Ми працюємо на трансферному ринку. Цей процес цілорічний, всі знають, що ми намагаємося брати гравців з нашого регіону, але якщо подивитися на склад, на імена гравців - багато хто з них виступали і в Першій лізі, і в Прем'єр-лізі. Вважаю, що потрібно їм ще трохи часу на адаптацію і розуміння того, що цей чемпіонат і ці команди суттєво відрізняються від тих, з ким ми грали в минулому році.

У Першій лізі один епізод може вирішити долю матчу. Можна намагатися, боротися до кінця, але один момент, один використаний шанс - і все перевертається з ніг на голову.

Сайт МФК "Миколаїв"