Микола Кривоносов - арбітр матчу «Прикарпаття» - «Агробізнес»

Микола Кривоносов - арбітр матчу «Прикарпаття» - «Агробізнес»

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 27-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок "Прикарпаття" - "Агробізнес", що відбудеться найближчої середи, 29 липня, на стадіоні "Рух" в полі судитиме Микола Кривоносов.

Відзначимо, що 37-річний рефері з Києва з 2012 року став арбітром української Першої ліги, в якій пропрацював 5 років. З 2017 року почав обслуговувати української Прем'єр-ліги, а у 2018-му навіть був арбітром ФІФА, але впродовж майже року не відсудив жодного поєдинку на євроарені серед дорослих команд.

У жовтні 2018-го Кривоносов востаннє працював на матчі УПЛ "Шахтар" - "Зоря", який запам'явся не тільки бойовою нічиєю (1:1), а й грубим фолом луганчанина Ігоря Харатіна проти капітана "гірників" Тайсона. На 74-й хвилині поєдинку в одному з епізодів хавбек "Зорі" прямою ногою відверто в'їхав в коліно бразильця, але арбітр матчу покарав його лише жовтою карткою. Тоді Тайсон залишив поле у супроводі медиків і вибув з гри на місяць...

Після цього Микола Кривоносов не призначався на будь-які матчі національних чемпіонатів більше піврока року. Аж до середини липня 2020-го, коли рефері зі столиці України відсудив два поспіль матчі Першої ліги: "Рух" - "Черкащина" (4:0) і "Чорноморець" - "Кремінь" (5:0). Зрозуміло, що раніше шляхи івано-франківського "Прикарпаття" та волочиського "Агробізнеса" з цим арбітром ще не перетиналися.

Чемпіонат України. Перша ліга. 27 тур
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - «Агробізнес» (Волочиськ)
29 липня 2020 року. Івано-Франківськ, стадіон "Рух" - 18:00

Арбітр - Микола Кривоносов (Київ)
Асистенти арбітра - Євген Петраков, Сергій Приступа (обидва - Київ)
Четвертий арбітр - Іван Салаш (Калуш)
Спостерігач арбітражу УАФ - Орест Шмигельський (Львів)

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.