МФК «Прикарпаття» отримало заслужену «бронзу» Другої ліги

МФК «Прикарпаття» отримало заслужену «бронзу» Другої ліги

У п’ятницю, 22 червня, у стінах кінотеатру «Люм’єр» відбулися урочистості з нагоди здобуття командою МФК «Прикарпаття» бронзових нагород чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги сезону 2017/2018 років та завоювання путівки у Першу лігу ПФЛ. На урочисту подію прийшло безліч людей – друзі та родичі футболістів.

З вітальним словом до усіх присутніх звернувся міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків:

-  Ми повернули в Івано-Франківськ Другу лігу. І ось минуло два роки, відколи МФК «Прикарпаття» знову у великому футболі. Це був лише перший крок, але разом з тренерами, адміністрацією клубу і гравцями ми не боялися ставити перед собою нові сміливі завдання. Наступним таким став вихід команди у Першу лігу Чемпіонату України. Попереду буде складно, але ми віримо, що наші футболісти ще будуть приємно дивувати та здобувати все нові й нові перемоги!

Нагороджував футболістів МФК «Прикарпаття» президент ПФЛ Сергій Макаров:

- Завдяки вам я побачив, що таке справжнє галицьке дербі. Взагалі цей сезон був дуже потужним. Ви підкорили нову висоту. Як сказав Руслан Марцінків, у Першій лізі буде складно, але ви - не одні. За вашими спинами ціла армія вболівальників. Вперед, Прикарпаття!

www.galka.if.ua

Квіти, оплески та нагороди: «Прикарпаття» отримало бронзові медалі Другої ліги

У п'ятницю, 22 червня, відбулися урочистості з нагоди здобуття командою МФК "Прикарпаття" бронзових нагород чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги сезону 2017/18 років та завоювання путівки у Першу лігу ПФЛ.

Нагородження гравців, тренерського штабу та керівництва івано-франківського клубу відбулося у приміщенні Театру кіно "Люм'єр". На вшанування завітало керівництво міста та області, партнери клубу та найвідданіші уболівальники.

Міський голова Руслан Марцінків Івано-Франківська наголосив, що "Прикарпаття" - гордість міста та області.

    «Не пройшло і два роки з моменту, як ми відновили футбольний клуб і маємо великі здобутки. Ми вирішили, що грати будуть лише місцеві - ті, у кого болить серце за наш прикарпатський футбол», – наголосив міський голова.

Голова Професійної футбольної ліги Сергій Макаров, який нагороджував команду наголосив, що за два роки "Прикарпаття" зробило великий крок у розвитку.

    "Пам'ятаю, ніби вчора, як я був на першому команди у Другій лізі два роки тому. Ви тоді програли, - каже президент ПФЛ. - А тепер вже отримуєте бронзові медалі. Я бажаю, щоб ви дотримувалися обраного вами курсу і не зупинялися на досягнутому".

www.firtka.if.ua