«Металіст 1925» - «Прикарпаття». Анонс матчу 12-го туру

«Металіст 1925» - «Прикарпаття». Анонс матчу 12-го туру

У режимі "матч через кожних 5 днів" пройде листопад для учасників Першої ліги. А ще - багатогодинні автобусні переїзди Україною та перенесення ігор з "червоних зон" карантину. У вівторок, 10 листопада, на базі у селищі Високий між собою зійдуться дві такі команди: харківський "Металіст 1925" у рамках 12-го туру чемпіонату прийматиме "Прикарпаття" з Івано-Франківська. Початок гри о 14-00.

Обидва суперники в останніх трьох турах зуміли набрати по одному турнірному очку. Івано-франківці вдома розійшлися миром з "Кристалом" (1:1), а харків'яни у гостях зіграли нульову нічию з "Вересом". При цьому, підопічні Валерія Кривенцова вже 286 хвилин не можуть вразити ворота. Всього 8 м'ячів у десяти матчах цього сезону забив "Металіст 1925". Менше - лише у "Прикарпаття" - 7 голів

Зрозуміло, що вболівальники обох команд чекають забитих м'ячів і перемог. За попередні два сезони виступів у Першій лізі як раз Харків та Івано-Франківськ збирали найбільшу глядацьку аудиторію на домашніх стадіонах. В очних зустрічах перевага на боці "Металіста 1925", який здобув три перемоги при одній нічиїй. 

У складі суперників немає дискваліфікованих гравців. П'ята команда чемпіонату проти 14-ої... Запрошуємо івано-франківських вболівальників подивитися трансляцію на великому екрані і підтримати Команду рідного краю! Традиційна фан-зона вже звично діятиме на території Палацу Потоцьких (вул. Шпитальна, 3). Вхід безкоштовний.

Чемпіонат України. Перша ліга. 12 тур
«Металіст 1925» (Харків) - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)

10 листопада 2020 року. смт.Високий, НТЦ "Металіст" - 14:00
Арбітр: А.Михайлюк (Київ). Асистенти арбітра: О.Матяш (Полтава), З.Курбанов (Херсон).
4-й арбітр: Є.Назаров (Харків). Спостерігач арбітражу: О.Гордієнко (Дніпро).

ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ

«Металіст 1925» – «Прикарпаття»
Харків’яни підходять до матчу з «Прикарпаттям», будучи на 5-му місці з 16 очками (при рівності з двома конкурентами). Гості – на 14 місці з 9 очками з мінімальним відривом від зони вильоту. При цьому обидві команди наразі не вражають результатом: у них лише по 1 очку в трьох останніх зустрічах.

За два роки протистоянь «Металіст 1925» має чітку перевагу над прикарпатцями в очних зустрічах: три перемоги та одна нічия, 10 очок із 12 можливих. Проте «Прикарпаття» під керівництвом Мостового з харків’янами ще не перетиналося – багато в чому це буде оновлений колектив. У минулому турі він розділив очки з «Кристалом» (1:1 вдома), тоді як «Металіст 1925» зіграв внічию з «Вересом» (0:0 в гостях), - зазначає офіційний сайт ПФЛ.

 Бадьоро почавши, харківський клуб так само швидко став згасати в цьому сезоні. Якщо спочатку здавалося, що Валерій Кривенцов зміг перебудувати команду, то зараз на поверхню вилізли старі проблеми клубу. Результати останніх трьох матчів можна назвати катастрофою і врятувати "Металіст 1925" може тільки впевнена перемога. Чому б не зробити це в грі проти "Прикарпаття", яке йде лише на 14-му рядку? - анонсує UA-Футбол.

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.