Квитки на матч «Прикарпаття» - «Інгулець» вже у продажу

Квитки на матч «Прикарпаття» - «Інгулець» вже у продажу

У четвер, 12 вересня, розпочинається попередній продаж квитків на матч 9-го туру Чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги між командами "Прикарпаття" (Івано-Франківськ) - "Інгулець" (Петрове). Цей поєдинок відбудеться на стадіоні "Рух" вже найближчої суботи, 14 вересня (початок о 17.00).

Вартість квитка залишається незмінною - 50 грн. Квитки на цю гру вже можна придбати в режимі онлайн на сайті Gastroli.ua та у мережі кас в Івано-Франківську: Люм'єр (вул. Грушевського, 3), Вухо.Ком (вул. Галицька, 53), Dazzle (вул. Незалежності, 34).

 
 


Подбайте про квитки на гру улюбленої команди заздалегідь, щоб в день матчу не стояти в черзі! Також нагадуємо, що вболівальники мають можливість придбати сезонний абонемент на усі домашні матчі "Прикарпаття" за ціною 500 грн. З приводу бронювання місць, колективних заявок та більш детальнішої інформації звертатися за телефоном (098) 456-43-66.

Для зручності вболівальників каси з продажу квитків на МЦС "Рух" (вул. Чорновола, 128) працюватимуть за наступним графіком:

12 вересня (четвер) - з 16.00 до 19.00

13 вересня (п'ятниця) - з 16.00 до 19.00

14 вересня (субота) - з 11.00 до початку матчу

Звертаємо вашу увагу, що для учасників АТО, власників "Картки іванофранківця" та дітей віком до 14 років (у супроводі батьків) вхід на домашні матчі становить 1 гривню. Дані пільгові категорії можуть отримати квиток в касі за символічною ціною, пред’явивши відповідне посвідчення, яке потрібно показати при проходженні контролю на вході до трибун стадіону.