Квитки на матч «Прикарпаття» - «Брага» вже у продажу

Квитки на матч «Прикарпаття» - «Брага» вже у продажу

У неділю, 19 травня, розпочинається попередній продаж квитків на міжнародний товариський матч між командами "Прикарпаття" (Івано-Франківськ) - "Брага" (Португалія). Історичний для всього прикарпатського футболу поєдинок відбудеться на стадіоні "Рух" найближчого четверга, 23 травня. Перед грою глядачів розважатиме відома українська співачка Ірина Федишин. Початок о 18.00.

Квитки на історичний для всього прикарпатського футболу матч надійдуть в продаж 19 травня. Їх вартість - усього 100 гривень. Для власників "Картки іванофранківця" та учасників АТО вхід - 50 гривень, але лише один квиток можна придбати на одне посвідчення, яке потрібно показати при проходженні контролю на вході до трибун стадіону. Вхід дітей віком до 14 років (у супроводі батьків) є безкоштовним, але без місця на трибуні стадіону.

Звертаємо вашу увагу, що сезонні абонементи, а також VIP-картки на цю гру діяти не будуть. Подбайте про квитки на міжнародний товариський матч заздалегідь, щоб не стояти в черзі перед самою грою! Для зручності вболівальників каси з продажу квитків на МЦС "Рух" (вул. Чорновола, 128) працюватимуть з 19 травня - щодня з 16.00 до 19.00, а в день матчу, 23 травня - з 11.00 до початку гри.

Португальське місто Брага стало містом-побратимом Івано-Франківська. Наразі "Брага" займає 4-у позицію у чемпіонаті Португалії і вже забезпечила собі місце в Лізі Європи УЄФА на наступний сезон. Нагадаємо, що в цьому сезоні португальці в третьому раунді кваліфікації Ліги Європи не зуміли пройти луганську "Зорю" (1:1, 2:2). Також у єврокубках "Брага" свого часу зустрічалася з "Шахтарем" і "Динамо".