Квитки на матч «Прикарпаття» - «Альянс» вже у продажу

Квитки на матч «Прикарпаття» - «Альянс» вже у продажу

У четвер, 21 жовтня, розпочинається попередній продаж квитків на матч 15-го туру Чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги між командами "Прикарпаття" (Івано-Франківськ) - "Альянс" (Липова Долина). Цей поєдинок відбудеться на стадіоні "Рух" вже найближчої суботи, 23 жовтня (початок о 13.15). Вартість квитка - 50 гривень. Кількість - обмежена, а придбати їх можна буде лише у касах стадіону!

Для зручності вболівальників каси з продажу квитків на МЦС "Рух" (вул. Чорновола, 128) працюватимуть за наступним графіком:

21 жовтня (четвер) - з 16.00 до 19.00

22 жовтня (п'ятниця) - з 16.00 до 19.00

23 жовтня (субота) - з 10.00 до початку матчу

Звертаємо вашу увагу, що для учасників АТО і власників "Картки іванофранківця" квиток на домашні матчі коштує 1 гривню, а для дітей віком до 14 років - вхід безкоштовний (без місця у супроводі батьків). Однак кількість пільгових місць є обмеженою. Дані пільгові категорії можуть отримати квиток в касі за символічною ціною, пред’явивши відповідне посвідчення, яке потрібно показати при проходженні контролю на вході до трибун стадіону.

Закликаємо вболівальників дотримуватися усіх рекомендацій щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції Covid-19. Просимо займати саме ті місця на трибунах, які вказані у ваших квитках, щоб зберігати соціальну дистанцію, а також знаходитися на території стадіону в захисних масках або респіраторах.

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.