Квитки на матч «Прикарпаття» - «Агробізнес» вже у продажу

Квитки на матч «Прикарпаття» - «Агробізнес» вже у продажу

У п'ятницю, 21 вересня, розпочинається попередній продаж квитків на матч 10-го туру Чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги між командами "Прикарпаття" (Івано-Франківськ) - "Агробізнес" (Волочиськ). Цей поєдинок відбудеться найближчої неділі, 23 вересня (початок о 18.00).

Вартість квитка залишається незмінною - 50 грн. Втім на вболівальників Команди рідного краю чекатиме нововведення. МФК "Прикарпаття" запроваджує нову електронну систему продажу та обліку квитків. Окрім цього, вже стартував онлайн-продаж квитків на матч 10-го туру на сайті Gastroli.ua та у мережі кас в Івано-Франківську: Люм'єр (вул. Грушевського, 3), Вухо.Ком (вул. Галицька, 53), Dazzle (вул. Незалежності, 34)

Звертаємо вашу увагу, що відтепер для учасників АТО, власників "Картки іванофранківця" та дітей віком до 14 років (у супроводі батьків) вхід на домашні матчі становить 1 гривню. Дані пільгові категорії можуть отримати квиток в касі за символічною ціною, пред’явивши відповідне посвідчення, яке потрібно показати при проходженні контролю на вході до трибун стадіону.

Для зручності вболівальників каси з продажу квитків на МЦС "Рух" (вул. Чорновола, 128) працюватимуть за наступним графіком:

21 вересня (п’ятниця) - з 16.00 до 19.00

22 вересня (субота) - з 16.00 до 19.00

23 вересня (неділя) - з 11.00 до початку матчу

Подбайте про квитки на гру улюбленої команди заздалегідь, щоб в день матчу не стояти в черзі! Також нагадуємо, що вболівальники мають можливість придбати сезонний абонемент на усі домашні матчі "Прикарпаття" за ціною 350 грн.