Кубок міського голови м. Івано-Франківськ. Перший ігровий день

Кубок міського голови м. Івано-Франківськ. Перший ігровий день

Сьогодні 20 лютого розпочався перший турнір з футболу "Кубок міського голови м. Івано-Франківськ". В останній момент від участі у змаганнях відмовилися представники першої та другої ліги ПФЛ України, тому окрім господарів - МФК "Прикарпаття" за трофей змагаються ще п'ять колективів, що представляють Івано-Франківщину.

В перший ігровий день відбулося два матчі турніру. В першому з них ямницький "Вихор" (тренер Олександр Микуляк) розписав результативну нічию з підопічними Віктора Поптанича  - "Тепловиком" U-19 з рахунком 2:2.

Після цього відбулося урочисте відкриття змагань на якому були присутні міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, директор департаменту молодіжної політики та спорту міської ради Руслан Матешко та президент МФК "Прикарпаття" Василь Ольшанецький.

Очільник міста виголосив перед гостями та учасниками Кубку коротку промову, де побажажав футболістам відіграти турнір успішно та без травм і висловиви сподівання, що в майбутньому такі змагання в Івано-Франківську стануть традиційними та носитимуть більш представницький характер.

В заключному матчі першого ігрового дня МФК "Прикарпаття" завдяки голу Ігора Худобяка на 87 хвилині матчу мінімально перемогло Аматорську збірну Івано-Франківщини під керівництвом Петра Русака та Степана Хопти.

Склад "Прикарпаття": Піцан, Данищук, Ковальчук, Француз, Яневич, Борисевич, Вацеба, Януш, Конкольняк, Боришкевич, Худобяк

На заміну виходили: Вульчин, Геник, Прошак, Дитко, Дербах, Бойко, Кузьмин

Склад збірної області: Петрик, Подолюк, Пастух, Турчанський, Сікач, Красій, Драган, Курташ, Москалик, Уграк, Сировецький

Запасні: Новицький, Ковтун, Яремчук, Томин, Герин, Максим'юк, Третяк, Кащій, Шумляс

Результати матчів 20 лютого:

Вихор - Тепловик U-19 - 2:2

Прикарпаття - Аматорська збірна - 1:0

Завтра 21 лютого відбудуться два матчі:

14:00  СДЮШОР "Прикарпаття" - Ніка U-19

16:00 Прикарпаття - Тепловик U-19