Контрольний матч. «Прикарпаття» - «Нива» - 1:2

Контрольний матч. «Прикарпаття» - «Нива» - 1:2

Цього тижня івано-франківська команда запланувала зіграти три спаринги на другому зборі, що триває у Моршині. Після перемоги над прем'єр-ліговим "Львовом" (2:1) сьогодні "Прикарпаттю" протистояла тернопільська "Нива", для якої це була лише перша контрольна гра у літньому міжсезонні. Цікаво, що минулого сезону у Першій лізі суперники обмінялись номінально домашніми перемогами з однаковим рахунком 2:1.

Тернополяни зараз у пошуку підсилення, тож переглядають чималу кількість новачків. Саме підопічні Ігоря Климовського зуміли відкрити рахунок на 33-й хвилині після влучного удару Богдана Козака. Щоправда, вже за лічені хвилиніи номінальні господарі відігралися: це Владислав Семотюк реалізував 11-метровий.  По перерві у складі обох команд було проведено чимало замін, адже на перегляді перебувають кілька потенційних новачків і "Прикарпаття", і "Ниви". А долю матчу вирішив гол Андрія Різника на 69-й хвилині, який і приніс мінімальну перемогу тернополянам - 1:2.

Контрольний матч
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - «Нива» (Тернопіль) - 1:2 (1:1)
Голи: Семотюк (37, пен.) - Козак (33), Різник (69)

Підопічні Олега Рипана продовжують підготовку у Моршині, і вже післязавтра, 9 липня, на місцевому стадіоні "Медик" зустрінуться з "Минаєм" (поч. 17:00). Наступного тижня "Прикарпаття" проведе ще два спаринги: 13 липня з львівськими "Карпатами" Андрія Тлумака, які готуються до дебюту у Другій лізі, а 15 липня в Івано-Франківську прийматимуть львівський "Рух" (поч. 16:30).

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.