Контрольний матч. «Прикарпаття» - «Минай» - 3:1

Контрольний матч. «Прикарпаття» - «Минай» - 3:1

Паралельно з матчами "Кубку міського голови", який у ці дні триває в Івано-Франківську, учасники цього турніру провели ще й товариський матч. Якщо "Прикарпаття" у суботу було вільним від гри, то друголіговий "Минай" учора провів важкий поєдинок з "Калушем", в якому мінімально поступився 2:3.

На цей спаринг суперники вийшли у бойових складах, однак свіжість господарів далася взнаки. Вже на 6-й хвилині Ярослав Конкольняк з лівої ноги піймав голкіпера на протиході і класним дальнім ударом відкрив рахунок.  До середини тайму Цюцюра міг забивати вдруге, але в одному з епізодів пробив поруч зі стійкою, а згодом після його удару захисник виніс м'яч з лінії воріт.

Закарпатці створили кілька небезпечних моментів, використовуючи дальні удари і стандарти. Зокрема, близьким до успіху був Артур Карноза, але його підступний удар зі штрафного таки потягнув Піцан. А на 40-й хвилині після навісу з правого флангу Ярослав Конкольняк вдало зіграв на випередження в штрафній суперника і з кількох метрів проштовхнув м'яч у сітку воріт - 2:0.

На другий тайм у складі "Минаю" відбулося 9 замін, і майже одразу по перерві "свіжі" гравці організували гол у відовідь: Пиняшко з флангу навісив на дальню штангу, де Юрій Путраш ударом головою випередив воротаря "Прикарпаття" - 2:1. Незабаром івано-франківці розігнали швидку контратаку, і після виходу "два в один" Конкольняк втратив нагоду оформити хет-трик, пробивши поруч зі стійкою. Та все ж на 70-ій хвилині господарі забили втретє: Василь Цюцюра майстерно розібрався із захисником у штрафній суперника і пробив повз голкіпера - 3:1.

Наприкінці поєдинку івано-франківці мали ще кілька непоганих нагод, щоб збільшити свою перевагу. Четвертий гол могли забивати той же Цюцюра та Оринчак, який з кількох метрів ефектно пробивав через себе ножицями. На 85-й хвилині Цюцюра знову "пробачив" минайців, змарнувавши хороший момент. У підсумку, 3:1 - у контрольній грі "Прикарпаття" бере реванш за виїзну поразку у Кубку України з таким же рахунком. Цікаво, що наступного тижня ці ж команди можуть вдруге зустрітися - у матчі плей-офф "Кубку міського голови".

Контрольний матч
«Прикарпаття» - ФК «Минай» - 3:1 (2:0)
Голи:
Конкольняк (6, 40), Цюцюра (70) - Путраш (47).

"Прикарпаття": Піцан, Данищук, Ковальчук (Борисевич, 71), Бочкур, Яневич, Оринчак, Дербах, ГНП (Кузьмин, 46), Конкольняк, Цюцюра, Барчук.
"Минай": Следзевський, Федак, Смокоровський, Допілка, Ощипко, Капустей, Кополовець, Лобода, Гавриленко, Страшкевич, Карноза. Заміни (2-й тайм): Шпак, Нурієв, Гегедош, Микуляк, Стасюк, Беца, Пиняшко, Ватін, Путраш.