Контрольний матч. «Прикарпаття» - «Минай» - 3:0

Контрольний матч. «Прикарпаття» - «Минай» - 3:0

На другому навчально-тренувальному зборі у Моршині івано-франківська команда зіграла третю контрольну гру. Після перемоги над "Львовом" (2:1) та мінімальної поразки від "Ниви" (1:2) сьогодні підопічні Олега Рипана зустрічалися з "Минаєм", який провів другий поспіль спаринг за два дні. 

Суперник "Прикарпаття" минулий сезон провів у Прем'єр-лізі, де посів останнє місце і мав би понизитись у класі, однак через зняття "Олімпіка" може знову повернутися в УПЛ. Перший тайм міг цілком завершитися нульовою нічиєю, якби не пізній "гол у роздягальню" від Романа Дитка - 1:0. Початок другого тайму був за івано-франківцями, які сповна використали свої нагоди зі стандартів. На 52-й хвилині Роман Барчук впевнено реалізував пенальті, а за лічені хвилини він оформив дубль після флангового навісу - 3:0.

Контрольний матч
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - «Минай» (Минай) - 3:0 (1:0)
Голи: Дитко (45), Барчук (52-пен., 60)

Івано-франківці продовжують підготовку до нового сезону у Моршині. Наступного тижня "Прикарпаття" проведе ще два спаринги: 13 липня на стадіоні "Медик" з львівськими "Карпатами" Андрія Тлумака, які готуються до дебюту у Другій лізі, а вже 15 липня в Івано-Франківську прийматимуть львівський "Рух" (поч. 16:30).

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.