Контрольний матч. «Прикарпаття» - «Металург» - 3:0

Контрольний матч. «Прикарпаття» - «Металург» - 3:0

У суботу, 25 березня, "Прикарпаття" зіграло свій черговий контрольний поєдинок у рамках підготовки до весняної частини чемпіонату. Суперником став учасник чемпіонського раунду VBET UA Першої - запорізький "Металург". Ця гра відбулася на стадіоні "Гірка" в Івано-Франківську.

Незважаючи на дощову погоду і мокрий газон, матч видався не "сухим". В дебюті команди обмінялися непоганими нагодами, але воротарі зіграли надійно. Байда вчасно вийшов на зустріч Стадніку після швидкого ривка, а Герич зреагував на дальній удар Сейтхалілова, перевівши м'яча на кутовий. Небезпечно зі штрафного пробив Писко, однак воротар у падінні таки витягнув м’яча з дальнього кута. А от на 29-й хвилині знову зі штрафного Писко закрутив сферу у ближній кут, кіпер відбив її перед собою, де першим на добиванні був Хома - 1:0. 

Івано-франківці контролювали гру і активно провели кінцівку тайму. Спершу Герич зіграв надійно біля своїх воріт та розпочав швидку контратаку, Стаднік промчав лівим флангом, але при завершальному ударі м’яч зрізався з ноги і пролетів повз ворота. А вже перед самою перервою після перехоплення в центрі господарі організували стрімкий вихід 3 в 2, який завершився точним ударом низом у ближній кут. 2:0 і дубль Андрія Хоми!

У складі "Металурга" попереду виділявся Сидоров, але якщо на 51-й хвилині його ривок "прочитав" Герич, вийшовши за межі штрафного майданчика, то згодом після атаки правим флангом нападник запоріжців поцілив у стійку воріт. У господарів два хороші моменти створив Стаднік, однак в одному з них Максим послизнувся на газоні в останній момент, а невдовзі небезпечно пробивав, і воротар з труднощями перевів м'яча на кутовий.

Третій гол "Прикарпаття" організували гравці, які перед цим вийшли на заміни. На 83-й хвилині Кузьмин зі штрафного навісив з правого флангу, а Барчук головою переправив м’яча у сітку - 3:0. Далі той же Кузьмин видав класну передачу на хід тезці, який виходив сам-на-сам, але той потрапив у офсайд. Наприкінці поєдинку Барчук міг також "оформити" дубль: Роман втік з центра поля, але пробив над голкіпером і трохи над поперечиною.

Контрольний матч
«Прикарпаття ЗСУ» (Івано-Франківськ) - «Металург» (Запоріжжя) - 3:0 (2:0)
Голи:
Хома (29, 45), Барчук (83).

Прикарпаття: Герич, Шинкаренко, Борисевич, Матушевський (Пархуць, 87), Попчук, Стаднік (Титов, 71), Тітаєвський (Кузьмин, 79), Геник, Писко (Ю.Радульський, 53), Соловйов (Демків, 59), Хома (Барчук, 70).
Металург: Байда, Польовий, Басов, Палюх, Векляк, Сокол, Крапивний, Сад (Шалфєєв, 75), Сейтхалілов, Білоцерковець (Могильний, 75), Сидоров. 


Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.