Контрольний матч. «Прикарпаття» - «Каспій» (Актау) - 3:1

Контрольний матч. «Прикарпаття» - «Каспій» (Актау) - 3:1

У третьому міжнародному спарингу на зборах у Туреччині "Прикарпаття" було сильнішим за казахський "Каспій". До перерви івано-франківці забили три "сухі" м'ячі, на що казахи у другому таймі зуміли відповісти лише одного разу - 3:1.
 
Відзначимо, що минулого сезону "Каспій" посів 11-е місце в Першій казахській лізі (другий за силою дивізіон країни), а напередодні, 5 березня, команда з Актау мінімально перемогла "Авангард" з Краматорська (2:1).

Нарешті після епідемії травм тренерський штаб "Прикарпаття" міг виставити на гру більш-менш оптимальний склад. Вже до середини першого тайму підопічні Володимира Ковалюка були попереду 2:0, забивши два швидкі голи.

Свою справу "зробили" два форварди івано-франківців: спочатку Ігор Худобяк відкрив рахунок, а всього через 10 хвилин Роман Дитко подвоїв перевагу "зелено-жовтих". А фактично перед самою перервою третій м'яч у ворота казахів забив Богдан Оринчак, відзначивши таким чином своє повернення до гри після травми.

У другому таймі у складі "Прикарпаття" відбулися кілька замін, а на 52-й хвилині гравці "Каспія" зуміли забити у відповідь, "розмочивши" рахунок. Однак цей успіх для казахів єдиним, відтак івано-франківці відсвяткували свою другу поспіль перемогу на узбережжі Середземного моря.
 
Контрольний матч
«Прикарпаття» - «Каспій» (Актау) - 3:1 (3:0)
Голи: Худобяк (11), Дитко (21), Оринчак (43) - Хайруллін (52).

"Прикарпаття": Вульчин, Данищук, Ковальчук, Француз, Яневич, Оринчак, Борисевич, Веприк, Кузьмин, Худобяк, Дитко. Заміни: Піцан, Бочкур, Геник, Бойко, Лаврук, Януш, Боришкевич.

До завершення турецького збору підопічні Володимира Ковалюка запланували провести ще два контрольні матчі у Белеку: 11 березня з білоруським "Торпедо-БелАЗ" (Жодіно) та 14 березня з данським "Фреденсборгом".

P.S. Команда рідного краю у повному складі щиро вітає своїх найкращих вболівальниць - матусь і бабусь, коханих і донечок, а також усіх представниць прекрасної половини людства - зі святом 8-го березня!!!