Контрольний матч. «Прикарпаття» - «Агробізнес» - 1:1

Контрольний матч. «Прикарпаття» - «Агробізнес» - 1:1

В рамках підготовки до відновлення чемпіонату дві першолігові команди "Прикарпаття" та "Агробізнес" провели між собою товариський матч. Цікаво, що цей поєдинок "за закритими дверима" став першим на стадіоні "Рух" у цьому році. Тож футболісти отримали можливість оцінити якість газону, який під час карантину вдалося привести до хорошого рівня.

В дебюті спарингу Дербах небезпечно пробив зі штрафного, а в середині тайму господарям дуже пощастило, коли впродовж одного ігрового епізоду м'яч влучив у стійку і поперечину, а потім його накрив Піцан. Перед перервою вже голкіпер гостей виручив свою команду, зупинивши м'яча на лінії воріт після удару головою Дитка.

У другому таймі гольових моментів побільшало. І якщо "Агробізнес" не використав дві свої можливості, то на 59-й хвилині після флангового навісу від Кузьмина Роман Барчук у падінні переправив м'яча у сітку воріт - 1:0. Команда з Волочиська намагалася відігратися: на 64-й хвилині Вульчину на допомогу прийшла перекладина воріт, а згодом гості зі зручних позицій двічі не влучили у "рамку".

Не скористалися своїми нагодами і підопічні Володимира Ковалюка, які не зуміли втримати мінімальну перевагу до фінального свистка. На 90-й хвилині після навісу з лівого флангу атаки Богдан Іванченко зрівняв цифри на табло - 1:1.

Контрольний матч
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - «Агробізнес» (Волочиськ) - 1:1 (0:0)
Голи: Барчук (59) - Іванченко (90).

"Прикарпаття": Піцан (Вульчин, 46), Бойко (Бочкур, 46), Пастух, Француз (Радульський, 63), Лаврук (Хома, 78), Кузьмин, Дербах (Василів, 69), Геник (Борисевич, 46), Сікач (Павлюк, 46), Дитко, Барчук (Боднарук, 59).

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.