Контрольний матч. «Львів» - «Прикарпаття» - 1:2

Контрольний матч. «Львів» - «Прикарпаття» - 1:2

У першому літньому спарингу суперником івано-франківців був ПФК "Львів", який продовжує активну підготовку до нового сезону УПЛ. Нещодавно на заміській базі у Брюховичах "містяни" перемогли "Минай" (2:0) і "Верес" (2:1), а на виїзді зіграли внічию з "Агробізнесом" (1:1).

Натомість оновлене у міжсезонні "Прикарпаття" лише вчора прибуло до Моршина на другий тренувальний збір, де запланувало провести кілька контрольних матчів і перевірити у справі ряд потенційних новачків. Кілька з них вже взяли участь у сьогоднішньому поєдинку.

Першолігова команда свідомо віддала ініціативу суперникам, розраховуючи на швидкі контратаки при грі "другим номером. У першому таймі гості відзначилися двічі завдяки голам Романа Барчука та Івана Сондея - 0:2. По перерві львів'яни зуміли відквитати один м'яч зусиллями ганського легіонера Ернеста.

Після цього господарі намагалися зрівняти рахунок, створивши кілька небезпечних моментів. Однак наприкінці гри "Прикарпаття" вистояло. У підсумку 1:2 - мінімальна перемога івано-франківської команди.

Контрольний матч
ПФК «Львів» - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - 1:2 (0:2)
Голи: Ернест (65) - Барчук (15), Сондей (27).

Цього тижня підопічні Олега Рипана зіграють ще два спаринги: у середу - з тернопільською "Нивою" та в п'ятницю - з "Минаєм". Обидва поєдинки пройдуть на моршинському стадіоні "Медик", початок о 17-й годині.

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.