Контрольний матч. «Карпати» - «Прикарпаття ЗСУ» - 1:0

Контрольний матч. «Карпати» - «Прикарпаття ЗСУ» - 1:0

У п'ятницю, 12 серпня, "Прикарпаття" зіграло свій п'ятий контрольний поєдинок в рамках підготовки до нового сезону. На львівському стадіоні "Україна" івано-франківці зустрілися з місцевими "Карпатами". Цікаво, що до очного протистояння жоден з суперників ще не програвав у літніх спарингах. 

Зокрема, "зелено-жовті" перемогли аматорські команди області - "Покуття" (4:0) і "Нафтовик" (5:0), а з майбутніми опонентами у Першій лізі розійшлися миром: "Епіцентром" (2:2) і "Буковиною" (1:1). Так само і "карпатівці" переграли аматорські "Васт" (2:0) і "Миколаїв" (5:0), мінімально здолали тернопільську "Ниву" (1:0) і "Минай" (1:0), а ще двічі зіграли внічию з командами УПЛ: "Вересом" (1:1) та ФК "Львовом" (0:0).

Востаннє "Карпати" і "Прикарпаття" зустрічалися між собою в липні минулого року. Товариська гра у Моршині завершилася мінімальною перемогою львів'ян - 0:1. Цього разу долю матчу також вирішив один гол: на 36-й хвилині після флангової передачі Олександр Климець "замкнув" дальню стійку - 1:0. 

Надалі "зелено-білі" могли розвинути свій успіх, утім до і після перерви обидва голкіпери івано-франківської команди надійно зіграли на останньому рубежі. Кілька небезпечних моментів створили і гості, але рахунок на табло більше не змінився. 0:1 у Львові - мінімальна гостьова поразка "Прикарпаття".

Контрольний матч
«Карпати» (Львів) - «Прикарпаття ЗСУ» (Івано-Франківськ) - 1:0 (1:0)
Гол:
Климець (36).

Прикарпаття: Піцан, Писко, Француз, Матушевський, Кузьмин, Бучакчийський, Рудюк, Оринчак, Барчук, 2 гравці на перегляді.
У другому таймі на заміни виходили: Герич, Дитко, Хома, Геник, 4 гравці на перегляді.

Наступного тижня "Прикарпаття" зіграє завершальний контрольний поєдинок перед стартом нового сезону. У вівторок, 16 серпня, до Івано-Франківська завітає тернопільська "Нива". Звертаємо увагу, що ця гра відбудеться на стадіоні "Рух" без глядачів.


Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.