Контрольний матч. «Карпати» - «Прикарпаття» - 2:0

Контрольний матч. «Карпати» - «Прикарпаття» - 2:0

4 липня місті Лева відбувся черговий товариський поєдинок івано-франківського «Прикарпаття», яке зустрічалось з львівськими «Карпатами». Матч проходив в обідню пору, до того ж обидві команди знаходилися під навантаженнями від тренувального процесу. Усе це вплинуло на загальний малюнок гри. Принаймні, гості до перерви лише оборонялися – про атаки у бік воріт Кучинського практично не йшлося: основна ударна сила «Прикарпаття» Ігор Худобяк перебував на сухому пайку. Правда, у другій половині гри Халк таки мав кілька непоганих нагод, але ними повноцінно не скористався.

Карпатівці тиснули активно та великими силами, але й їм не вдавалося довести справу до реальної загрози. Проте ударам із дальної та середньої дистанції відверто бракувало точності та сили. І лише наприкінці тайму «Карпати» змогли втілити в результат свою перевагу. Федецький віддав хорошу передачу на хід Шведу, який накрутив кількох оборонців і точно пробив повз кіпера - 1:0.

По перерві загальна картинка гри не змінилася – карпатівці продовжували атакувати, гості задовольнялися періодичними контрвипадами, які час від часу несли в собі певну загрозу. «Зелено-білі» змістили акценти атаки – тепер вже Вербний роздавав цікаві передачі на Санчеса та Акулініна. І, в підсумку, аргентинцю вдалося відзначитися. Катріель відгукнувся на простріл від Лебеденка і точно пробив у дальній кут – 2:0.

За інформацією сайту ФК «Карпати»

Контрольний матч
«Карпати» (Львів) - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - 2:0 (1:0)

4 липня. 13:00. Львів. Стадіон "Україна".
Голи: Швед (42), Санчес (72).