Контрольний матч. «Епіцентр» - «Прикарпаття ЗСУ» - 2:2

Контрольний матч. «Епіцентр» - «Прикарпаття ЗСУ» - 2:2

У п'ятницю, 5 серпня, івано-франківська команда провела свій третій контрольний поєдинок в рамках літньої підготовки до нового сезону. Суперником "Прикарпаття" став майбутній дебютант першолігового чемпіонату - "Епіцентр" з Хмельниччини, який нещодавно змінив "прописку" і тепер офіційно представлятиме Кам’янець-Подільський. Контрольна гра пройшла на нейтральному полі у Чернівцях.

Номінальним гостям вдалося відкрити рахунок вже на 14-й хвилині: забитим м'ячем відзначився потенційний новачок прикарпатців, який у попередньому спарингу з долинським "Нафтовиком" (5:0) "оформив" дубль. На перерву команди пішли за мінімальної переваги івано-франківців - 0:1.

На початку другого тайму швидкий гол у відповідь забив "Епіцентр", однак вже невдовзі Роман Кузьмин знову вивів "Прикарпаття" вперед - 1:2. Втім, останнє слово у цьому спарингу було за "синьо-білими", які вдруге зуміли зрівняти рахунок наприкінці поєдинку - 2:2.

Контрольний матч
«Епіцентр» (Кам’янець-Подільський) - «Прикарпаття ЗСУ» (Івано-Франківськ) - 2:2 (0:1)
Голи: (53), (80) - гнп (14), Кузьмин (72).

Прикарпаття (1 тайм): Герич - Борисевич, Матушевський, Француз, Писко, Рудюк, Цюцюра, Оринчак, Барчук, 2 гравці на перегляді.
Прикарпаття (2 тайм): Герич - В.Радульський, Геник, Кузьмин, Волошинович, Бучакчиський, Дитко, Хома, 3 гравці на перегляді.

Вже найближчої неділі "Прикарпаття" проведе свій черговий контрольний матч. 7 серпня до Івано-Франківська завітає ще один новачок Першої ліги - чернівецька "Буковина". Спаринг пройде на стадіоні "Рух" (поч. 16:00). А наступного тижня, 12 серпня, прикарпатці вирушать до Львова, де зіграють спаринг з "Карпатами".

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.