Контрольний матч. «Динамо» (Мінськ) - «Прикарпаття» - 0:0

Контрольний матч. «Динамо» (Мінськ) - «Прикарпаття» - 0:0

У неділю, 3 березня, "Прикарпаття" провело свій перший контрольний поєдинок в рамках навчально-тренувального збору, що триває у турецькому Белеку. Причому, цей спаринг не був раніше запланований, а його ініціатором стало мінське "Динамо", яке завершує підготовку до нового сезону у Білорусі.

Суперник івано-франківців - один з найсильніших та найтитулованіших клубів сусідньої країни. Минулого року "Динамо" стало бронзовим призером Вищої ліги чемпіонату Білорусі-2018. Контрольний матч завершився без забитих м'ячів, так і не виявивши переможця.

Контрольний матч
«Динамо» (Мінськ) - «Прикарпаття» - 0:0 (0:0)

"Динамо": Плотніков, Швецов, Тигієв, Шитов, Дьяков, Муніро, Олехновіч, Ксенофонтов, Вергейчик, Фатаї, Галазаї. Заміни: Ігнатовіч, Капленко, Чиж, Залеській, Яхая, Лях, Зубовіч, Чочієв.
"Прикарпаття": Піцан, Данищук, Ковальчук, Француз, Квасний, Борисевич, Дитко, Веприк, Конкольняк, Худобяк, Барчук. Заміни: Новак, Бочкур, Яневич, Геник, Януш, Лаврук.

Відзначимо, що івано-франківці ще зіграють у Белеку з представником білоруської Вищої ліги. У понеділок, 4 березня, суперником "Прикарпаття" стане команда "Приштина" (Берн) - учасник другої міжрегіональної ліги Швейцарії. Початок матчу о 16:00 за київським часом