Контрольний матч. «Буковина» - «Прикарпаття» - 1:1

Контрольний матч. «Буковина» - «Прикарпаття» - 1:1

У неділю, 12 березня, в рамках підготовки до весняної частини сезону "Прикарпаття" зіграло свій п'ятий контрольний поєдинок. Івано-франківська команда вирушила до Чернівців, де зустрілася з місцевою "Буковиною". Цей спаринг пройшов на штучному полі ФОК "Олімпія".

До очного протистояння господарі зіграли п'ять ігор, в яких здобули 5 поспіль перемог. А гості провели чотири контрольні матчі (2 перемоги, 2 поразки). Тож сьогоднішня нічия була першою для обох команд, які навесні змагатимуться у групі "Вибування" VBET UA Першої.

Рахунок на 15-й хвилині відкрило "Прикарпаття", коли Олег Матушевький відзначився після подачі з кутового. Цього тижня центральний захисник івано-франківців забив вдруге, адже у вівторок він вразив ворота "Скали 1911". На початку другого тайму "Буковина" зуміла зрівняти цифри на табло: на 53-й хвилині Володимир Столяр забив гол у відповідь - 1:1. 

Контрольний матч
«Буковина» (Чернівці) - «Прикарпаття ЗСУ» (Івано-Франківськ) - 1:1 (0:1)
Голи:
Столяр (53) - Матушевський (15).

Буковина (старт): Задерейко - Гакман, Новотрясов, Прокопчук, Д.Рябий, Пець, Глагола, Столяр, Паламарчук, Фарасеєнко, Сергійчук. 
На заміну у складі «Буковини» виходили Медведєв, Данилюк, Глагола, гравець на перегляді. 

Прикарпаття: Герич - Шинкаренко, Матушевський, Швець, Писко, Ю.Радульський, Демків, Тітаєвський, Титов, Соловйов, Барчук. 
У другому таймі на поле виходили Сердюк, Борисевич, Пархуць, Хома + 4 гравці "Прикарпаття-Тепловика".


Наступного тижня "Прикарпаття" запланувало зіграти ще один контрольний поєдинок. У неділю, 19 березня, суперником івано-франківців стане тернопільська "Нива", яка гратиме у Чемпіонській групі VBET UA Першої.  Цей спаринг відбудеться на футбольному стадіоні села Радча, що поблизу Івано-Франківська (початок о 13-00).

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.