Команда рідного краю підтримала акцію «Відповідальність починається з мене»

Команда рідного краю підтримала акцію «Відповідальність починається з мене»

Футболісти "Прикарпаття" долучились до акції "Відповідальність починається з мене". У п'ятницю, 23 листопада гравці і головний тренер івано-франківської команди підтримали Всеукраїнський проект. Вони сфотографувалися із плакатами, які закликають до здорового способу життя.

"Вести здоровий спосіб життя - це не тільки необхідно, але й модно. Зрозуміло, що для того, аби бути здоровим, потрібно докласти певних зусиль і не набувати шкідливих звичок. Якщо з якихось причин вони вже є, то треба вжити всіх заходів, аби їх позбутися", - каже гравець "Прикарпаття" Ігор Худобяк.

"Одне з важливих завдань суспільства – виховати фізично, морально, соціально, духовно здорову людину, - говорить спеціаліст Департаменту Ольга Мельнікова. - Дана акція проводиться щороку з метою пропаганди та утвердження здорового способу життя у молодіжному середовищі".

"Якщо ми будемо вести здоровий спосіб життя, то буде в нас нація здорова, - каже головний тренер МФК "Прикарпаття" Володимир Ковалюк. - Якщо людина займається спортом, то вона є сильна не тільки тілом, а й духом. І вона готова в будь-який момент стати на захист країни.

Акція підтримується на всеукраїнському рівні Міністерством молоді та спорту України, а в Івано-Франківську її успішно реалізовує Департамент молодіжної політики та спорту.

"Нам приємно, що гравці головної футбольної команди Івано-Франківська з радістю відгукнулись взяти участь в акції. Сподіваємось, що молодь нашого міста братиме гідний приклад з гравців, яких вони щоразу підтримують під час футбольних баталій", - зазначив начальник відділу спорту Денис Рудницький.

До слова, за 2018-й рік вже зареєстровано 56 випадків отруєння дітей алкоголем, які були доставлені до медичних закладів у вкрай тяжкому стані.

За інформацією Фіртки