Капітан «Прикарпаття» - у символічній збірній 12-го туру VBET UA Першої

Капітан «Прикарпаття» - у символічній збірній 12-го туру VBET UA Першої

Sport Arena називає символічну збірну чергового ігрового вікенду. Приємно, що після виїзної нічиєї з "Діназом" (2:2) до числа найкращих гравців 12-го туру VBET UA Першої потрапив футболіст "Прикарпаття" Василь Цюцюра. Це вже третє подібне визнання для капітана івано-франківської команди, котрий вже входив до одинадцятки кращих за підсумками 7-го та 11-го турів чемпіонату, а також двічі став найкращим атакувальним півзахисником/нападником у Групі «А» (2-й і 4-й тури).

Лівий атакувальний півзахисник – Василь Цюцюра (Прикарпаття)
Не можемо не відзначити одного з найяскравіших гравців туру – атакувального півзахисника івано-франківців Цюцюру. Василь і сам кілька разів пробивав по воротах Діназа, проте в Вишгородському районі найкраще відзначився в підіграші. Це він протягнув м’яча через лівий фланг, хитрим пасом підключивши до атаки Рудюка (його завершальний удар прямо на лінії підправив у сітку Оринчак), а пізніше Цюцюра асистував і Барчуку. Роман забив десь із третього за матч пасу від Васі. Виїзна нічия 2:2 була б неможливою без постійної атакувальної роботи Цюцюри.

Sport Arena

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.