Іван Піцан і Михайло Писко - у символічній збірній 6-го туру

Іван Піцан і Михайло Писко - у символічній збірній 6-го туру

Sport Arena називає символічну збірну чергового туру Першої ліги сезону 2021/22. Приємно, що після виїзної перемоги над "ВПК-Агро" до числа найкращих потрапили одразу два гравці "Прикарпаття" - голкіпер Іван Піцан і лівий захисник Михайло Писко. А 21-річного півзахисника Назарія Воробчака, який забив єдиний і переможний гол, визнали найкращим молодим гравцем 6-го туру чемпіонату.

Символічна збірна 6-го туру Першої ліги:

Воротар – Іван Піцан (Прикарпаття)
Складний виїзд у Дніпро, на легендарний стадіон «Метеор», прикарпатці завершили перемогою. Багато в чому завдяки надійній, куражній грі свого голкіпера. Піцан неодноразово вступав у гру при подачах і прострілах, а також видав низку сейвів на реакції – інакше Даніель Жезус, Дудік і Наполов цілком могли б перевернути результат на користь ВПК-Агро.

Захисники:
правий захисник – Юрій Романюк (Металіст)
центральний захисник – Кирило Прокопчук (ФК Краматорськ)
центральний захисник – Іван Білий (Олімпік)

лівий захисник – Михайло Писко (Прикарпаття)
Далеко не найкращий тур для гравців цієї позиції, але все ж є футболіст, якого хочеться відзначити. З приходом Писка отримала посилення і оборона, і атака. На стадіоні «Метеор» він віддав всі сили на перемогу, здійснив чимало проходів із загостренням, здалеку намагався закинути м’яча в ворота ВПК-Агро. В плані захисту також діяв старанно, хоча одного разу не дістав верховий м’яч і з-під нього досить небезпечно пробивали. Свій вклад у цю перемогу зробив, а головне – явно посилив швидкість і загрозу з лівого флангу Прикарпаття.

Півзахисники:
правий півзахисник
– Артем Козак (Полісся)
центральний півзахисник – В’ячеслав Рябов (Кривбас)
атакувальний півзахисник – Віталій Бойко (Кремінь)
лівий півзахисник – Костянтин Бичек (Нива)

Нападники:
нападник – Юрій Коломоєць (Полісся)
нападник – Матеус Пейшоту (Металіст)

Тренер туру – Юрій Калитвинцев (Полісся)
Джокер туру – Денис Ндукве (Краматорськ)
Легіонер туру – Драган Ловрич (Кривбас)
Найкращий молодий гравець туру – Назарій Воробчак (Прикарпаття)
Гол туру – Юрій Романюк (Металіст → Волинь)
Герой туру – Матеус Пейшоту (Металіст)

За версією сайту Sport Arena

P.S. Також приємо, що за версією сайту FootBoom до символічної збірної 6-го туру Першої ліги увійшли одразу три гравці івано-франківського "Прикарпаття" - воротар Іван Піцан, лівий захисник Михайло Писко і фланговий вінгер Назарій Воробчак.

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.