«Гірник-Спорт» - «Прикарпаття» - 2:2. Післямова

«Гірник-Спорт» - «Прикарпаття» - 2:2. Післямова

По завершенні матчу 7-го туру Першої ліги, в якому "Гірник-Спорт" зумів вирвати нічию на останніх секундах поєдинку, своїми враженнями від гри поділилися головний тренер господарів Сергій Пучков та асистент головного тренера  "Прикарпаття" Зеновій Василів. Нагадаємо, головний тренер франківців Володимир Ковалюк отримав дискваліфікацію на 1 матч, тож у Горішніх Плавнях перебував на трибунах стадіону "Юність".

Сергій ПУЧКОВ, головний тренер ФК "Гірник-Спорт": "
- Можна сказати, що сьогодні ми як і втратили очки, так і здобули. Франківське "Прикарпаття" дуже мало пропускає, хоча й мало забиває. Це досить дисциплінована команда. У нас біда, звичайно, з реалізацією. Ще у перші двадцять хвилин ми могли забивати 1-2 м'ячі, і невідомо як би надалі складалась гра. Ми все розбираємо, розказуємо, і на тренуваннях, як діяти в тих чи інших ситуаціях, особливо при стандартах. Не можемо ж ми виходити замість футболістів, це їхній теперішній рівень, у гравців відсутня концентрація. Але все ж ми подякували хлопцям за те, що не здавались та врятували гру.

У перерві матчу вдалось налаштувати гравців, це дало результат, відіграли два м'ячі. Завжди важко грати з Івано-Франківськом, таке ж саме було у кубку з Вінницею. Команди із західного регіону відзначаються своїми бійцівськими якостями. Команди без суперзірок, але грають збалансовано та дисципліновано, б'ються до кінця, що і дає результат."

Зеновій ВАСИЛІВ, асистент головного тренера МФК "Прикарпаття":
- Сьогодні гра була дуже цікава. Прикро, що виграючи 0:2, ми все ж не змогли втримати перевагу. Трошки не дотерпіли, пропустили гол на 5-й компенсованій до другого тайму хвилині. Хотілося б подякувати хлопцям за самовіддачу. Свій відбиток десь залишила далека дорога, спекотна погода.

Безумовно, перемога над "Рухом" додала нам більше впевненості, адже почали чемпіонат ми невдало. І сьогодні могли перемогти, але "Гірник-Спорт" теж хороша команда, ми це знали. Результатом дещо не задоволені, хотілося все ж виграти, адже не приємно пропускати наприкінці матчу. Також далась взнаки відсутність головного тренера Володимира Ковалюка, який відбував одноматчеву дискваліфікацію, але ми з ним підтримували телефонний зв'язок.