Екс-гравець «Прикарпаття» Артур Комар завершив професійну кар’єру

Екс-гравець «Прикарпаття» Артур Комар завершив професійну кар’єру

- У звя'зку з серйозною травмою коліна мені прийшлось завершити професійну кар’єру футболіста. Довелось залишити справу всього мого життя, залишити футбол який я полюбив ще у ранньому віці. Переді мною постало питання - чим займатись далі. Без зайвих роздумів я вирішив залишитись у спорті, допомагати людям досягти поставлених перед ними цілей, а саме головне -робити їх здоровими!

Зараз я працюю персональним тренером у спорт-клубі "Альянс". Тому запрошую усіх бажаючих на тренування. Також буду радий бачити своїх колишніх партнерів по команді, футболістів. Допоможу вам відновитись від важких ігор та підійти в тонусі до наступного матчу. Вийти на пік форми після травм. Welcome! - написав Артур Комар на власній сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що 24-річний півзахисник захищав кольори Команди рідного краю впродовж двох сезонів з 2016 по 2018 рік - зіграв 41 матч, забив 6 голів. У складі "Прикарпаття" завоював бронзову медаль Другої ліги ПФЛ і разом з командою виборов путівку у Першу лігу. У жовтні 2017 року отримав важку травму - розрив хрестоподібних зв'язок, після якої намагався відновитися і повернутися на футбольне поле...

МФК "Прикарпаття" щиро бажає успіхів Артурові на новому спортивному поприщі! Завжди будемо раді бачити тебе на трибунах стадіону "Рух"!

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.