Добрі справи: гравці «Прикарпаття» провели урок фізкультури у гімназії №2

Добрі справи: гравці «Прикарпаття» провели урок фізкультури у гімназії №2

Минулої п'ятниці, 23 листопада, гравці івано-франківського "Прикарпаття" в рамках проекту "2018: десять добрих справ" завітали у гімназію №2 м.Івано-Франківська. Футболісти Команди рідного краю Артур Комар​, Андрій Громоляк і Василь Дербах провели відкритий урок фізичного виховання з елементами футболу у 7Б класі.

Урок розпочався із різноманітних запитань про футбол та розминки. Після чого футболісти поділились своїм досвідом та навичками, показали як саме потрібно приймати м’яч та обводити фішки. Потім гравці поділили дітей на команди та провели різноманітні естафети. А родзинкою уроку став міні-турнір за участю школярів та футболістів.

Підлітки із захопленням провели час зі своїми спортивними кумирами, найактивніші учні отримали пам'ятні подарунки - футболки вболівальників Команди рідного краю. Втім, задоволеними залишились усі учасники зустрічі, які на згадку зробили спільне фото.

Зауважимо, що це вже восьма за ліком добра справа за участі гравців Команди рідного краю в рамках проекту МФК "Прикарпаття" - "2018: десять добрих справ".