«Дніпро-1» - «Прикарпаття». Анонс матчу 13-го туру

«Дніпро-1» - «Прикарпаття». Анонс матчу 13-го туру

У суботу, 13 жовтня, івано-франківське "Прикарпаття" зустрінеться з лідером Першої ліги - СК "Дніпро-1". Для обох команд очний поєдинок на "Дніпро-Арені" стане першим в історії. Підопічних Володимира Ковалюка очікує доволі серйозний іспит.

Лідерами дніпровської команди є досвідчені Сергій Кравченко ("Шахтар", "Ворскла", "Динамо", "Волинь", "Дніпро") та один з найкращих бомбардирів чемпіонату Станіслав Куліш ("Сталь", "Металіст", "Олександрія", "Верес"), який цього сезону вже забив 7 голів. Господарям вдруге поспіль не допоможе кращий гравець вересня в лізі Олександр Назаренко, який перебуває у таборі юнацької збірної України U-19.

А от за гостей не зіграє дискваліфікований на кілька матчів Микола Квасний, чий брудний фол у минулому турі передивилася вся футбольна Україна і не тільки, а кількості переглядів відповідного відео могли б позаздрити деякі відеоблогери. Захисник "Прикарпаття" вибачився перед Петром Переверзою за божевільний стрибок в останньому поєдинку з "Сумами" (1:1). Сподіваємося, що зможуть вийти на поле і дехто з гравців, які вже відновилися після травм, адже усі, окрім Ігоря Худобяка минулого тижня займалися у загальній групі.

Поєдинок 13-го туру "Дніпро-1" - "Прикарпаття" розпочнеться о 18:00. Ми запрошуємо івано-франківських вболівальників подивитися матч на великому екрані і підтримати Команду рідного краю! Фан-зона стартує о 17:30 на території Палацу Потоцьких (вул. Шпитальна, 3). Вхід безкоштовний.

Чемпіонат України. Перша ліга. 13 тур
«Дніпро-1» (Дніпро) - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)

13 жовтня 2018 року. Дніпро. Стадіон "Дніпро-Арена" -  18:00
Арбітр: А.Коваленко (Полтава). Асистенти арбітра: М.Близнюк, В.Думенко (обидва - Харків).
4-й арбітр: Л.Тельбух (Дніпро). Спостерігач арбітражу: А.Валенко (Львів).