Дмитро Осауленко - арбітр матчу «Прикарпаття-ЗСУ» - «Гірник-Спорт»

Дмитро Осауленко - арбітр матчу «Прикарпаття-ЗСУ» - «Гірник-Спорт»

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на матчі 5-го туру другого етапу чемпіонату країни у VBET UA Першій. Зокрема, поєдинок "Прикарпаття-ЗСУ" - "Гірник-Спорт", який відбудеться найближчої суботи, 6 травня, на стадіоні "Рух" в полі судитиме арбітр Дмитро Осауленко.

Відзначимо, що ігри Першої ліги 33-річний рефері з Полтави почав обслуговувати з осені 2022-го року, а до цього він п'ять сезонів відсудив Другу лігу. Цікаво, що у матчах за участі обох суботніх суперників - "Прикарпаття" і "Гірника-Спорт" - цей арбітр працюватиме вдруге в історії. 

У жовтні 2017-го Осауленко був призначений на гру 18-го туру Другої ліги "Прикарпаття" - "Нива-В" (Вінниця), що завершилася мінімальною перемогою івано-франківців - 1:0. У поточному сезону полтавський рефері дебютував у VBET UA Першій, відсудивши чотири поєдинки першого етапу. Зокрема, і матч 3-го туру групи "Б" у Запоріжжі "Скорук" - "Гірник-Спорт", де була зафіксована нічия 1:1. 

Чемпіонат України. VBET UA Перша. Група "Вибування". 5 тур
«Прикарпаття-ЗСУ» (Івано-Франківськ) - «Гірник-Спорт» (Горішні Плавні)
6 травня 2023 року. Івано-Франківськ, стадіон "Рух" - 13:00

Арбітр - Дмитро Осауленко (Полтава)
Асистенти арбітра - Сергій Соботюк (Житомир), Олександр Гавеля (Кривий Ріг)
Четвертий арбітр - Мирослав Липко (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу УАФ - Олександр Якименко (Київська обл.)

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.