Дмитро Бондаренко - арбітр матчу «Оболонь» - «Прикарпаття»

Дмитро Бондаренко - арбітр матчу «Оболонь» - «Прикарпаття»

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив офіційних осіб на матчі 4-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок "Оболонь" - "Прикарпаття", який відбудеться найближчої суботи, 14 серпня,  столичній "Оболонь Арені" в полі судитиме Дмитро Бондаренко.

Відзначимо, що 37-річний рефері з Одеси у березні 2012-го дебютував у Першій лізі, а поєдинки української Прем'єр-ліги почав обслуговувати з 2017-го року. У матчі за участі івано-франківського "Прикарпаття" цей арбітр працюватиме вдруге.

У березні 2021-го Бондаренко обслуговував поєдинок 18-го туру в Івано-Франківську, в якому господарі зазнали мінімальної поразки від "Вереса" (0:1). Щодо "Оболоні", то починаючи з 2012-го року, цей одесит відсудив 10 ігор столичних "пивоварів" у Першій лізі: п'ять перемог, дві нічиїх, три поразки. 

Минулого сезону Бондаренко отримав 10 призначень у національних турнірах (7 - УПЛ, 2 - Перша ліга, 1 - Кубок України). На початку цього сезону він вже відсудив два поєдинки: 2-го туру УПЛ "Металіст 1925" - "Рух" (2:1) і 3-го туру Першої ліги "Кремінь" - "Полісся" (0:3). Також варто відзначити, що у суботу на "Оболонь Арені" працюватиме система відеоасистента арбітра VAR - втретє в історії за участі "Прикарпаття".

Чемпіонат України. Перша ліга. 4 тур
«Оболонь» (Київ) - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)
14 серпня 2021 року. Київ, стадіон "Оболонь Арена" - 18:45

Арбітр - Дмитро Бондаренко (Одеса)
Асистенти арбітра - Дмитро Козорезов (Одеса), Станіслав Марулін (Херсонська обл.)
Четвертий арбітр - Дмитро Кузовлєв (Запоріжжя)
Спостерігач арбітражу УАФ - Віктор Швецов (Одеса)

Арбітр ВАА - Максим Козиряцький (Запоріжжя) 
Асистент ВАА - Олександр Беркут (Суми)
Спостерігач ВАА - Сергій Задіран (Дніпро)

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.