Денис Резніков - арбітр матчу «Прикарпаття» - «Металіст 1925»

Денис Резніков - арбітр матчу «Прикарпаття» - «Металіст 1925»

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 11-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок "Прикарпаття" - "Металіст 1925", що відбудеться найближчої п'ятниці, 27 вересня, на стадіоні "Рух" в полі судитиме арбітр Денис Резніков з Кам'янського.

Відзначимо, що ігри Першої ліги 30-річний рефері почав обслуговувати з 2018-го року. У поточному сезоні вже відсудив чотири поєдинки чемпіонату, один з них - за участі "Металіста 1925", коли у п'ятому турі харків'яни на виїзді були сильнішими за "Металург" (4:1). А минулого року саме Денис Резніков був арбітром матчу "Металіст 1925" - "Прикарпаття", який завершився перемогою господарів 2:0.

Загалом рефері з Дніпропетровщини обслуговував шість ігор харківської команди (по три - у Другій і Першій лігах), в яких "жовто-сині" здобули 5 перемог та одну нічию. У поєдинку за участі івано-франківців Резніков працюватиме вчетверте. У попередніх трьох матчах підопічні Володимира Ковалюка зазнали трьох поразок, не зумівши забити жодного м'яча у ворота суперників.

Друга ліга 2016/17: "Іллічівець-2" - "Тепловик" (2:0)
Перша ліга 2018/19: "Металіст 1925" - "Прикарпаття" (2:0), "Прикарпаття" - "Оболонь Бровар" (0:1)

Чемпіонат України. Перша ліга. 11 тур
«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) - «Металіст 1925» (Харків)
27 вересня 2019 року. Івано-Франківськ, стадіон "Рух" - 18:00

Арбітр - Денис Резніков (Кам'янське)
Асистенти арбітра - Андрій Приймачук (Рівне), Богдан Хімич (Київ)
Четвертий арбітр - Анастасія Романюк (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу УАФ - Едуард Валенко (Львів)

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.