Благодійні матчі «Разом до перемоги!» на підтримку ЗСУ. 1/2 фіналу

Благодійні матчі «Разом до перемоги!» на підтримку ЗСУ. 1/2 фіналу

6 та 10 серпня на футбольних полях Прикарпаття відбулися поєдинки стадії 1/2 фіналу за 1-4 місця благодійних матчів "Разом до перемоги!" на підтримку Збройних Сил України. Ігри проводяться в рамках навчально-тренувального процесу серед команд-учасниць обласних змагань з футболу сезону 2021-2022 років.

У півфінальній парі "Прикарпаття-Тепловик" - "Прометей" фактично все вирішилося у першій грі в Івано-Франківську, де господарі розгромили опонентів з "сухим" рахунком 6:0. Матч-відповідь у Матеївцях завершився внічию 1:1. 

А от в іншому протистоянні "Гарди" і "Микуличина" у Калуші було зафіксовано нульову нічию, тож другий фіналіст визначився сьогодні в Яремче. Екс-гравець "Прикарпаття", досвідчений Віктор Яневич на 77-й хвилині дальнім ударом приніс перемогу "Гарді". 0:1 - калушани крокують до фіналу.

1/2 фіналу - 10 серпня (середа), матчі-відповіді:
"Прометей" (Матеївці) – "Прикарпаття-Тепловик" (Івано-Франківськ) - 1:1 (перша гра - 0:6)
"Микуличин" (Яремче) – "Гарда" (Калуш) - 0:1 (перша гра - 0:0)

21 серпня відбудуться фінальні поєдинки за підсумкові 1-4 місця змагань. За третє місце поборються "Прометей" Матеївці та "Микуличин" Яремче, а головний трофей благодійних матчів розіграють "Прикарпаття-Тепловик" Івано-Франківськ і "Гарда" Калуш.

Прес-служба Івано-Франківської обласної асоціації футболу

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з нами.