Андрій Кошура - арбітр матчу «Оболонь» - «Прикарпаття»

Андрій Кошура - арбітр матчу «Оболонь» - «Прикарпаття»

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі 2-го туру чемпіонату країни у Першій лізі. Зокрема, поєдинок "Оболонь" - "Прикарпаття", що відбудеться найближчої п'ятниці, 11 вересня, на столичній "Оболонь-Арені" в полі судитиме Андрій Кошура з Чернівців.

Варто відзначити, що для 33-річного арбітра це буде офіційний дебют у Першій лізі. Раніше рефері обслуговував змагання дублерів U-19 Прем'єр-ліги, а з 2017 року - і поєдинки Другої ліги ПФЛ.  Як раз у сезоні 2017/18 Кошура відпрацював на трьох переможних матчах "Прикарпаття" -  з хмельницьким "Поділлям" (3:1 на виїзді) і стрийською "Скалою" (двічі по 2:0 - вдома і у гостях).

А от у Кубку України 2018/19 рефері з Буковини зафіксував гостьову поразку Команди рідного краю від "Минаю" (1:3) на першому попередньому етапі. У минулому сезоні Кошура відпрацював у шести матчах друголігового чемпіонату та відсудив одну кубкову гру попереднього етапу. Шляхи "Оболоні" з чернівецьким арбітром поки ще не перетиналися.

Чемпіонат України. Перша ліга. 2 тур
«Оболонь» (Київ) - «Прикарпаття» (Івано-Франківськ)
11 вересня 2020 року. Київ, стадіон "Оболонь Арена" - 18:00

Арбітр - Андрій Кошура (Чернівці)
Асистенти арбітра - Василь Остапчук, Юрій Ковальчук (обидва - Львів)
Четвертий арбітр - Сергій Задиран (Київська обл.)
Спостерігач арбітражу УАФ - Борис Трач (Тернопіль)

Підписуйтеся на канал МФК "Прикарпаття" в Telegram і на YouTube, стежте за нами у Facebook та Instagram, щоб завжди бути разом з #Командою рідного краю.